Wpis z mikrobloga

Halko telewizorowe świry. Chce kupić do mieszkania tv, 55 cali. Okno balkonowe w tym pokoju mam od południowego - zachodu, więc dosyć słonecznie. Niemniej nie lubię jak mi słońce daje po gałach i zazwyczaj siedzę z zasłoniętymi zasłonami, poza tym i tak nie mam czasu w ciągu dnia oglądać czegokolwiek, może poza dzień dobry TVN w sobotę rano do śniadania. Tv miałby być używany w ciągu tygodnia w zasadzie tylko do wiadomości, podstawowych programów, yt i netflix w weekendy, tj wieczorem jakim fil czy serial) you tube na zasadzie żeby coś zępoliło w tle jak coś gotuje). I teraz się zastanawiam, bo mam dostać mały budżet. Czy brać jakiś qled bo są tańsze mam budżet tak 2400-2600) czy może jednak zbierać na jakiś Oled? I jeszcze powiedzcie mi proszę z tymi systemami operacyjnymi: Google tv. Android tv i smart tv i Apple TV. Jak kupię tv z Google tv tzn że co? Nie podłączę Apple z tv? I na odwrót ? A ten smart tv co to znaczy dla użytkownika? Dzięki wam z góry! #telewizory #telewizor #smarttv #pytaniedoeksperta #pytanie #samsung #lg
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach