@maciekqtno: abstrachujac od buddy, zawsze mam ogromny szacun do ludzi ktorzy bez szablonow tak o potrafią kawałkiem spreja stworzyć takie arcydzieło, wie ktos ile tacy artysci zwykle biora kasy za takie cos? wymalowałbym sobie tak garaż w środku w domu
@Pawu1on: jestem niemal pewien, ze to jest płatne lecenie. przypominam ze koleś nakręcił o sobie film xD tam ego jest wieksze niż jowisz i w swoim mniemaniu jest jakimś bogiem
@Oskaros: Gość ma naszkicowany wzór na kartce podzielonej na kwadraty. Później rysuje kwadraty na ścianie i przerysowuje każdy kwadrat z osobna. Tak przeskalowany szkic wypełnia farbą.
#budda #memy
@Oskaros: 3-4 stówki za m2.
@eSUBA94:
@Pawu1on: jestem niemal pewien, ze to jest płatne lecenie. przypominam ze koleś nakręcił o sobie film xD tam ego jest wieksze niż jowisz i w swoim mniemaniu jest jakimś bogiem
@Pawu1on: Każdy kto kupił 10 e-boków po 50zł wziął udział w losowaniu na artystę na mural, za który dostanie 200zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Harven: może zwykły, przemyślany marketing, żeby zrobić takiego super idola, który spełnia niespełnione marzenia dzieciaków xD
@Oskaros: Gość ma naszkicowany wzór na kartce podzielonej na kwadraty. Później rysuje kwadraty na ścianie i przerysowuje każdy kwadrat z osobna. Tak przeskalowany szkic wypełnia farbą.
jakby bez tego było mało polactwa
@maciekqtno: Ale to jest kicz, gość ma większe ego niż Wałęsa.