Wpis z mikrobloga

@sylwke3100 musisz się zacząć ruszać byku. Sport to jedyna recepta. Bieganie, rower, siłownia, piłka nożna czy co tam uważasz. Dwa razy w tygodniu i będzie git :) sport to recepta na zdrowie
  • Odpowiedz
  • 0
@Hehenry To nie jest kwestia ruszania się a pracy. Kołozowa rzeczywistość powoduje niestety takie skutki (nie jestem jedynym przykładem)

A aktywności to mam bo i sobie spaceruje, w sezonie rowerek jeszcze wchodzi ale co to za przyjemności skoro jak wejdzie moment "cierpienia" to nawet z chodzenie nie sprawia przyjemność.
  • Odpowiedz
nie jest kwestia ruszania się a pracy. Kołozowa rzeczywistość powoduje niestety takie skutki (nie jestem jedynym przykładem)

A aktywności to mam bo i sobie spaceruje, w sezonie rowerek jeszcze wchodzi ale co to za przyjemności skoro jak wejdzie moment "cierpienia" to nawet z chodzenie nie sprawia przyjemność.

@sylwke3100: Ten ból który opisujesz to psychiczny/kardiologiczny/szkieletowy?

Bo sport to recepta na mięśniowo-szkieletowy, na psychiczny psychiatra, a na kardiologiczny zmiana pracy i leki
  • Odpowiedz
  • 1
Bo sport to recepta na mięśniowo-szkieletowy

@PfefferWerfer: Szkoda tylko że jak masz problem z chodzeniem czy dźwiganiem czegokolwiek w tym siebie to na pewno ten sport ci pomoże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Szkoda tylko że jak masz problem z chodzeniem czy dźwiganiem czegokolwiek w tym siebie to na pewno ten sport ci pomoże ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@sylwke3100: Słyszałeś o REHABILITACJI? Tam właśnie ludzie mający problem z chodzeniem czy dźwiganiem czegokolwiek uczą się to robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Słyszałem i myślę że jak tak dalej pójdzie to będę zmuszony na takie coś się "zapisać"

@sylwke3100: No to polecam, szybciej zaczniesz to mniejsze szkody w organizmie zdążą zajść przez twój aktualny tryb życia.
  • Odpowiedz