Aktywne Wpisy
Jechałem dzisiaj blablacarem z Niemiec gdzie pracuje żeby spłacić zaj3bany kurnik #nieruchomosci i brałem jakąś babę z Drezna. Młoda dziewczyna jakaś 26 lat.
Prawniczka czy coś tam, ma narzeczonego lekarza, zarabiają spoko hajsik, z bogatemu domu, dostała mieszkanie od starych bananowka i w ogóle
Ja prymityw ale po studiach, normalnie z nią gadałem o polityce, mieszkaniach, jakiś pi3rdoletach, punktowalem jej poglądy lewackie o małżeństwach jednopłciowych, ale generalnie spoko mi się
Prawniczka czy coś tam, ma narzeczonego lekarza, zarabiają spoko hajsik, z bogatemu domu, dostała mieszkanie od starych bananowka i w ogóle
Ja prymityw ale po studiach, normalnie z nią gadałem o polityce, mieszkaniach, jakiś pi3rdoletach, punktowalem jej poglądy lewackie o małżeństwach jednopłciowych, ale generalnie spoko mi się
MishMashStudio666 +1731
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°) (już drugi raz!)
Mirki i Mirabelki czcigodne! Gdzieś i kiedyś obiecałem, że zorganizuję drugi raz jakąś błyskotkę, w końcu okazji na wręczanie upominków będzie w tym roku jeszcze całkiem sporo. Taki wynalazek może się przydać ;)
Tym razem do zgarnięcia jest pierścionek złoty, kamień centralny- London topaz. Kamienie akcentujące - diamenty. Klasyk, evergreen. Rozmiar oczywiście dopasuję. Do pierścionka kwit od rzeczoznawcy.
Mirki i Mirabelki czcigodne! Gdzieś i kiedyś obiecałem, że zorganizuję drugi raz jakąś błyskotkę, w końcu okazji na wręczanie upominków będzie w tym roku jeszcze całkiem sporo. Taki wynalazek może się przydać ;)
Tym razem do zgarnięcia jest pierścionek złoty, kamień centralny- London topaz. Kamienie akcentujące - diamenty. Klasyk, evergreen. Rozmiar oczywiście dopasuję. Do pierścionka kwit od rzeczoznawcy.
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Zabilam szczura butelka, jak siedzial w worku
Myslalam ze to koniec
Ale pojawil sie drugi
Chu
Umarl mi randomowo na podlodze
Po prostu prawie na niego wdepnelam
Zatrul sie czyms? Nie wiem. Nie kupowalam trutki
Trzeci natomiast
Udalo mi sie okreslic jego polozenie, wiec zamknelam drzwi
Ale smyszczysyn zaczal mi wygryzac drzwi
NAWET ZACZAL MI PARKOUROWAC PO TYCH DRZWIACH
Mialam tam konkretna fortece zlozona z 6 pulapek
Na ktore nie chcial sie zlapac, bo odskakiwaly a on sie nie lapal
Az w koncu znowu, zaczal gryzc drzwi
Zaczal sie po nich wspinac
I spadl na pulapke, ktora odskoczyla i prawdopodobnie aktywowala kolejna pulapke jak juz uciekal
Zlapala mu noge, a druga wydawalo mi sie glowe. Myslalam ze to koniec, ale po jakies minucie zaczal piszczec i probowac uciekac. Juz mu czesc mozgu wtedy wyleciala wiec musialam go dobic by nie cierpial ehhhhh
A teraz za kazdym razem jak slysze w nocy jakie kolwiek dzwieki, poruszenie sie czegos mam ptsd, ze to znowu szczury. Chociaz powinnam miec juz spokoj w teorii bo nigdzie kup nie dostrzeglam
@Wrrronika: teraz od wszystkiego macie te ptsd
Na studiach moja koleżanka wynajmowała pokój w mieszkaniu, gdzie na korytarzu byl zsyp na śmieci. Raz gdy otworzyła go, żeby wyrzucic worek,wyskoczyl szczur i ja ugryzł w okolice ramienia. Nie polecam.