Wpis z mikrobloga

Mirki, zaczynam 'biznes' z przegrywaniem kaset VHS na pendrive, sporo ludzi ma przecież takie nagrania z młodości, trzymajcie kciuki żeby się udało. Jak się rozkręci to promocja będzie na hasło wypok :)

#kasety #kasetyvhs #praca #vhs
wjkp - Mirki, zaczynam 'biznes' z przegrywaniem kaset VHS na pendrive, sporo ludzi ma...

źródło: 1000030094

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jakieś 10 lat temu trzeba było to robić. Dziś albo kasety ludzie wyrzucili albo ich jakość jest co najmniej kiepska.

@sberatel: ja właśnie jakieś 2 miesiące temu przywiozłem z rodzinnego domu kasety, które mają po 25-30 lat i praktycznie wszystkie były do ponownego obejrzenia. I to pomimo, że nikt ich nie przechowywał w specjalnych warunkach.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@sberatel: przegrywałem póki co kilku znajomym i rodzinie, kasety miały po 30 lat i wszystko było cacy. Stąd pomysł :) jak by ktoś chciał to zapraszam
  • Odpowiedz
przegrywałem póki co kilku znajomym i rodzinie, kasety miały po 30 lat i wszystko było cacy. Stąd pomysł :) jak by ktoś chciał to zapraszam

@wjkp: uważaj tylko na to co znajdziesz, bo ja zebrałem ze 30+ kaset i na niektórych opis nie zgadzał się z zawartością :D
  • Odpowiedz
a to prawda, sąsiad miał kasetę opisaną "Komunia Kasi" a w środku..... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@wjkp: Właśnie to jest fascynujące, po cholerę ludzie brali te kasety z komunii xD nikt tego nigdy nie oglądał. NIGDY.
  • Odpowiedz