Aktywne Wpisy

Metylo +564
Polak zwyczajny zarabiający 4k netto w top5, który nie popiera podatku katastralnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: temp_file3224964923279417824
Pobierz
chaddeveloper +61
Kontynuje swoją epopeję szukania pracy w IT z 5 letnim expem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W-------e z kołchozu
Wpis z znalezniem pracy
Tak jak obiecałem, chciałbym podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z poszukiwaniem pracy – jak wyglądały moje działania i na czym ostatecznie się skończyły. Przybliżę również, jakie wnioski wyciągnąłem w
W-------e z kołchozu
Wpis z znalezniem pracy
Tak jak obiecałem, chciałbym podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z poszukiwaniem pracy – jak wyglądały moje działania i na czym ostatecznie się skończyły. Przybliżę również, jakie wnioski wyciągnąłem w

źródło: image
Pobierz
#nieruchomosci #polityka
źródło: 3f18e4af4c15c62c984c3c3a20db304900f8a7e5cff0a6a3faf319d2567df909
Pobierz@nth4:
BK2% był dobry, bo pisowski, BK0% jest zły, bo nie-pisowski, czego nie rozumiesz
Strukturę społeczną usztywniają nierówności dochodowe. Dlatego wbrew bajaniom naszych milusińskich fanów balcerka dużo łatwiej jest przeskoczyć klase społeczna w Szwecji lub Danii niż w USA. W UK stało się to już w praktyce niemożliwe bo decydujący jest majątek, który dziedziczysz.
@Filipterka25: oba złe, ale Tuskowy nie dość że gorszy to jeszcze opłacony hojnie łapówkami od deweloperów. Czytaj to nie głupota/błąd, ale zwykła kradzież. Czego zresztą można było się spodziewać w założonej za niemieckie pieniądze partii.
Dalej nie rozumiesz silniczku?
@Sabarolus: Których 800+ nie łagodzi, gdyż klasa średnia raczej 800+ odkłada, klasa niższa raczej wydaje na bieżąco. Have fun rywalizować o pierwszą pracę po studiach z kimś, kto ma ćwierć miliona z chomikowanego 800+ xD
@nth4: !!!!
Nie dostaniesz jagodzianki od Morawieckiego.
@Filipterka25: Yup, klasa średnia jest mądra i wszystko odkłada, a plebs wydaje na fajki xD wykop at its finest. 500+ dramatycznie poprawiło sytuacje najbiedniejszych dzieci obniżając poziom ubóstwa. Jeżeli jest coś co w długim terminie powoduje
Kije w tyłku to domena Tuska i jego ludzi. Więc staraj się bardzo bo nawet szczaw i mirabelki nie są od nich pewne.
@Sabarolus: Ktoś te obligacje ROD/ROS kupuje, więc no ktoś to odkłada ¯\(ツ)/¯
@Sabarolus: Co prawda porządne szkoły, darmowe obiady czy darmowe podręczniki by podobnie obniżyły poziomy ubóstwa, ale wtedy by nie podpasły klasy średniej, więc nie byłyby tak fajne, eh.
@nth4: Przez przypadek nakłamał w swojej biografii, przez pomyłkę ukradł kasę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nth4: Nie, Morawiecki w swoje niespójnej biografii ino kłamał. Z pieszczocha systemu przemalował się na bojownika o wolmnomźć i prokreację.
@Filipterka25: Analfabeta to pisze, czy to są te wolne, tylko inaczej, media.
@Filipterka25: podręczniki JUŻ SĄ darmowe xD halo! budzimy się, to nie 2010 rok.
@Filipterka25: bzdura, nikt nie kupi za to ciuchów, nie pojedzie na wakacje, nie zapewnie minimalnych przyjemności dziecku.
@Sabarolus: A w 2015 były? Nie, dziękuję, do widzenia.