Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
jak mnie denerwują ludzie, którzy piszą, że w Polsce nie rodzą się dzieci bo ludzie chcą korzystać z życia. Na ile to ja terapii nie chodziłem z powodu samotności, brałem również leki bo nikt nawet nie chciał się ze mną na kawe umówić.. żadna dziewczyna nie chce nawet ze mną porozmawiać mimo, że niski nie jestem i pracuje w IT. Przewaliłem sporo kasy na psychologa/ psychiatrę, leki i to wszystko nic nie daje bo NIKT MI DZIEWCZYNY NIE DA. To skąd ja mam mieć dzieci???? Ciągle do tego dąże ale to jest NIEWYKONALNE skoro one mnie nie chcą. Wsadźta se w 4 litery te chore poglądy dzieci się nie rodzą bo dziewczyny chcą tylko chadów. Nie pozdrawiam

#przegryw #demografia #samotnosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

• 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale przecież #programista15k nie weźmie sobie za żonę bylekogo. On nie chce nauczycielki, ani kasjerki, bo obniży jego standard życia i co ludzie powiedzą.

@mirko_anonim: haha ale Ty zdajesz sobie sprawę że najważniejszym wyznacznikiem kobiety nie jest jej status majątkowy?

Jestem przekonany na 1000% że nie jeden koleś z IT z wysokimi zarobkami po stokroć wolałby nauczycielkę dzieci wczesnoszkolnych jak Panią Prawnik czy
  • Odpowiedz
Ale przecież #programista15k nie weźmie sobie za żonę bylekogo.

@mirko_anonim: taa i dlatego praktycznie każdy znajomy z branży czy to ze studiów czy to z pracy ma kobietę zarabiająca 5-10 razy mniej od nich w pracy właśnie typu nauczycielka, gdzie realnie to i tak on za wszystko płaci, a ta jej pensja idzie na waciki.

Jestem przekonany na 1000% że nie jeden koleś z IT z wysokimi zarobkami po stokroć wolałby nauczycielkę dzieci wczesnoszkolnych jak Panią Prawnik czy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no i dobrze myślisz , taka opiekunka czy kasjerka chociaż zna swoje miejsce w szeregu i się bardziej stara , weźmiesz sobie nauczycielkę czy psycholożkę g---o zarobi , wszystko będzie fundował IT mezulek ale będzie chodzila naburmuszona bo przecież "ona wykształcona "
Chyba już wziąć skromna robotnice a jeśli wyksztalcona to już porządnie ktora zarobi
Bo wykształcona po g---o kierunku to najgorszy typ , ani się nie dołoży porządnie
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: tylko koniec końców po co komuś taka "nauczycielka " jak to taka ni to rybka ni to akwarium , domem się przednie nie zajmie bo ona przecież PO STUDIACH do budżetu też się porządnie nie dołoży bo g---o zarabia , to już chyba lepiej wziąć prosta babę z zabki bo prędzej coś koło domu zrobi czy dzieci wysra albo jakaś inżynierke bo chociaż ma konkretną wypłatę
Branie bab to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no niestety, takich chłopów jak ty sa w Polsce miliony, jak wchodzę na facebooka to większość dziewczyn z ogólniaka wiąże się z Hindusami z UK, Niemcami, Holendrami itp. Polskie kobiety są drenowane wręcz na ogromną skalę w ostatnich latach, chłopy są skazani na samotność, jest to obecnie wręcz największy kryzys w Polsce który będzie się już tylko pogłębiał i nikt o tym w ogóle nie mówi.
  • Odpowiedz
Wykształcona baba co mało zarabia to najgorsza opcja bo ma r-------e ego przez studia a w efekcie końcowym i tak się nie wiele dokłada

@Linnior88: amen. Dokładnie to co piszesz mówia wszyscy ci znajomi. Widze to też w małżeństwie mojego brata, do budżetu się nie dołozy, ale tez w domu nic nie zrobi ani jemu nie pomoże w polu bo ona zmęczona po pracy plus ona jest dama z biura
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua

>Wykształcona baba co mało zarabia to najgorsza opcja bo ma r-------e ego przez studia a w efekcie końcowym i tak się nie wiele dokłada

@Linnior88: amen. Dokładnie to co piszesz mówia wszyscy ci znajomi. Widze to też w małżeństwie mojego brata, do budżetu się nie dołozy, ale tez w domu nic nie zrobi ani jemu nie pomoże w polu bo ona zmęczona po pracy plus ona jest dama
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: na co normalnej dziewczynie jakiś piwniczak prawiczek który ma problemy z głową?

Poza tym to że pracujesz w IT nic nie znaczy, bo na rynku matrymonialnym są faceci którzy robią twoją pensję miesięczną w jeden dzień.
  • Odpowiedz
jak mnie denerwują ludzie, którzy piszą, że w Polsce nie rodzą się dzieci bo ludzie chcą korzystać z życia. Na ile to ja terapii nie chodziłem z powodu samotności, brałem również leki bo nikt nawet nie chciał się ze mną na kawe umówić.. żadna dziewczyna nie chce nawet ze mną porozmawiać mimo, że niski nie jestem i pracuje w IT. Przewaliłem sporo kasy na psychologa/ psychiatrę, leki i to wszystko nic nie
  • Odpowiedz
Poza tym to że pracujesz w IT nic nie znaczy, bo na rynku matrymonialnym są faceci którzy robią twoją pensję miesięczną w jeden dzień.

@majkel88: ilu znasz takich facetow? To po pierwsze a po drugie jak myslisz, beda to przystojni 20-latkowie czy doswiadczeni zyciem 50-latkowie? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@git_commit: a kto powiedział że młode laski szukają partnerów w swoim wieku? Nie szukają, wolą starszych.

I znam paru po 30-stce co mają to co napisałem - na brak kobiet nie narzekaja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@majkel88: wola starszych ale o 2 - 3 lata a nie 10 - 15 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) to ilu znasz kolesi przed 35 rokiem zycia co zarabiaja szesciocyfrowe kwoty miesiecznie? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@git_commit: to chyba nigdy żadnej laski nie poznałeś atrakcyjnej. One nie uganiają się za dzieciakami w wieku 20 lat tylko facetami bliżej 40-stki, którzy spokojnie są w stanie zrobić jej dzieciaka i zapewnić wysoki standard życia. A taki 20 latek co niby jej da? xD
  • Odpowiedz
@majkel88: To TY wlasnie pokazales, ze wiedze o kobietach czerpiesz z wykopu i jestes prawiczkiem - ilu na ulicach widujesz 35-latkow z 22-latkami? Bo ja raz na ruski rok, wspolczesne mlode kobiety przewaznie spotykaja sie z facetami do 3 lat starszymi. Dzis kobiety zarabiaja tyle samo co faceci i niepotrzebny jest im sponsor.

A taki 20 latek co niby jej da? xD

Dobry s--s z mlodym przystojnym facetem, czas na
  • Odpowiedz
@git_commit: widać, że nie masz pojęcia o prawdziwych kobietach. Jedyne walisz konia do zdjęć i tyle ci pozostało w tym twoim marnym życiu XD

Koniec dyskusji kmiotku.
  • Odpowiedz