Wpis z mikrobloga

@majkel_dzekson zależy. Jak masz malo dokumentów i chcesz prowadzić sam to polecam, prowadze sobie tam księgowość 5 lat
A tu mam link do zniżki na 1 płatność
https://www.infakt.pl/polecam/biurorachunkowe

Jesli natomiast chcesz z księgowym i trafi sie slaby to no nie bedziesz zadowolony oczywiście. Przy dużej ilości dokumentów i powiedzenia samemu inne platformy wychodzą troszkę taniej ale Infakt jest bardzo czytelny i prosty
  • Odpowiedz
@majkel_dzekson: Ale co potrzebujesz, sam program do księgowości, czy usługę księgową? Dla JDG czy spółki? Jest iFirma, Systim, wFirma, funkcjonalność podobna, ceny różne, no i zawsze są jeszcze lokalne biura rachunkowe.
  • Odpowiedz
Porownywalem zarówno inFakt, wFirma, iFirma i finalnie wybrałem (i od 4 lat siedzę) w inFakt.
Jesli to jakas prosta działalnośc z niedużą ilością kosztów (np ryczałt) to w inFakt można wynegocjować cenę.
nie wiem co dokladnie potrzebujesz, ale dla mnie infakt zapunktował:
- możliwością integracji z rachunkiem via Banqware (podgląd i prognoza salda, automatyczne odhaczanie faktur)
- skanowaniem faktur kosztowych telefonem (wygodna sprawa - puszczasz zdjęcie, kataloguje to już księgowa)
- możliwością linkowania klientom płatności
cebula12klocuch13 - Porownywalem zarówno inFakt, wFirma, iFirma i finalnie wybrałem (...

źródło: ifk

Pobierz
  • Odpowiedz