Wpis z mikrobloga

Kiedy wchodzisz w sekcje komentarzy na IG pod ostatnim postem i przypomina Ci się, że już gdzieś to widziałeś. Komentarze kopiuj wklej. Armia debili murem za swoim bożkiem

I pomyśleć, że tacy ludzie mają prawa wyborcze, tym samym decydują o losach tego kraju. Przecież to ciemnogród pełna gębą.

Budda na prezydenta!

Zrobił dla ludzi więcej niż polski rząd

#budda #buddatv #budda777 #youtube #loteria #akcja #10kobla
lechiffre_777 - Kiedy wchodzisz w sekcje komentarzy na IG pod ostatnim postem i przyp...

źródło: 1000073072

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eSUBA94: takich przygłupów jest cała masa. Wcześniej był nawet na wykopie niejaki @DJSeba1, który mocno bronił Budde, trafiłem na niego też na IG Buddy i po mojej publikacji tutaj, jak o nim wspomniałem to jakoś przestał się już udzielać.

Ile takich nieszczęśliwych osób jest to trudno zliczyć. Budda ma to do siebie, że przyciąga takie ameby
lechiffre_777 - @eSUBA94: takich przygłupów jest cała masa. Wcześniej był nawet na wy...

źródło: 1000073080

Pobierz
  • Odpowiedz
@lechiffre_777: popatrz na to z innej strony, kupujesz jakiegoś energetyka zagranicą którego u nas nie ma, może być z allegro, dajesz do kogoś kto zrobi natryskowo wzór zmyślonego nowego rodzaju DOZE i napiszesz na olx że to jakaś limitowana wersja beta którą znalazłeś w bagażniku buddy jak czyścił tapicerki w firmie twojego wujka, ustawiasz cene po 150zł za puszkę i jeszcze dopisek SZYBKO KUPUJ BO BUDDA ZDEJMIE AUKCJE i taki
  • Odpowiedz