Aktywne Wpisy
downinthedumps +48
Kiedy podludzie się nauczą, że po zatankowaniu należy przeparkować samochód żeby nie blokować dystrybutora? Tradycyjnie k---a nie można zalać LPG (czy cokolwiek) bo Grażyna idzie jeszcze po hot doga dla Brajanka, bo ten nie wytrzyma 15 minut bez przetworzonego żarcia, a Mariuszek po zatankowania diesla musi jeszcze kupić czteropak tatry i zajść do klopa. I weź tu czekaj x minut bo ludzie to p--------i egoiści i nie pomyślą, że ktoś się może
aleksc +135
Dużo tutaj piszecie, że taki lekarz to ma dobrze. Dałem ogłoszenie na forum fotograficznym, że potrzebuję 1 zdjęcia biznesowego do cv / na linkedin. To mi goście na priv rzucają kwoty nawet 2500 zł xD Zrobienie zdjęcia z obróbką to zajmie fotografowi max 1h, tyle to nawet żaden lekarz nie zarabia na godzinę. Pójdę do fotografa koło mnie to mi zrobi za 150 zł, ci goście z FB to chyba oszaleli. xD
Aha, oczywiście zdaję sobie sprawę, że zapewne ktoś mu to pisał. Rzecz w tym, że nawet Denis ma tyle w głowie (a wiemy, że ma niewiele), że bierze do tego ludzi, bo zdaje sobie sprawę, że to istotny element wizerunku.
Jeszcze śmieszniejsze byłoby to, gdyby to on faktycznie pisał, bo tekst ma wiele podstawowych niedociągnięć, ale nadal da się to przeczytać bez wydrapania sobie oczu.
#famemma
@kishibashi: pewnie menager mu to wszystko ogarnia xd