Aktywne Wpisy

Medokin99 +209
Wracam do Was z prawdopodobnie już ostatnim wpisem dotyczącym podpalenia mojego świeżo zakupionego samochodu w listopadzie 2025 roku.
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
źródło: IMG_9470
Pobierz
zajsty +44
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz

Czy ktoś z was natrafił na TikToki Z buddą u żurnalisty jak komentuje to wardęga lub coś innego ? O co chodzi z tymi komentarzami na 60 komentarzy tylko 2 są przeciwko buddzie jakby ludzie popierali to że budda będzie się znęcał nad "Hejterami" prawnie. Czy on kupuje te komentarze czy to już jest jakaś SEKTA ? a może i on jak boxdil ma swoją grupę Kałowy orzeł. Podobnie jest w filmie najnowszym z konopem, jeden komentarz mówiący że budda to słabo robi i z 20 odpowiedzi mówiących że nie nie dobrze robi bo ciąga hejterow etc etc.. NO XD
Najlepsze że w tej całej śpiewce o hejcie to narzeka na istnienie hejtu, a nie odpowiada dlaczego ten hej w ogóle powstał xD
Ja tydzień temu natrafiłem rolke jak maszynista wysiada ze starszego tramwaju i tyczką przestawia zwrotnice i wsiada do tramwaju i jedzie dalej
, chyba warszawa
SETKI KOMENTARZY "JEB-ANE LEWACTWO!!!"
winne sa podmioty które latami problem olewają lub udają że nie widzą, na wschodzie polski jest wywiadówka z rodzicami, do szkoły przychodzi sama ciemna masa rodziców i nauczyciele udają że nie widzą, dyrektor udaje że nie widzi, opieka społeczna udaje że nie widzi, te dzieci od małego mają wciskane do mózgów takie g---o że to szok a śmiejemy się z rosji i KRLD że tam od
źródło: image
Pobierz