Aktywne Wpisy

ruskizydek +29
Dobrze, że zrobiłem screena
No oczywiście mi usunęli
To jak to było z tym postem o wyroku, nie ma cenzury? xd
#eurowizja
No oczywiście mi usunęli
To jak to było z tym postem o wyroku, nie ma cenzury? xd
#eurowizja

źródło: temp_file7859157075956129745
Pobierz
wfyokyga +15
Życzę wam paraliżu sennego bo to fajne przeżycie. Najlepszy horror i ty jesteś w głównej roli, do tego za darmo!

źródło: temp_file4391508354216479972
Pobierz
Ot chce sobie zrobić automatyzację - skrypt wykrywa (sparsuje sobie strone / dostane maila), że muszę zapłacić X zł danej firmie i robi za mnie przelew.
Niestety nie ma opcji serii przelewów, bo co miesiąc ina kwota.
Ktoś coś wie? @ZespolmBanku patrze na was? Ogarnijcie to!
Taguje #programista15k (może to ogarną), ale #programista25k #programista30k #programista50k, #programista100k #programista200kg na bank już o tym wiedzą.
Ew. Nie bank, ale paypala nie chce (jak dobrze pamiętam to co zmienili i chcą dużo kasy) ale #fintech oczywiscie wchodzi w gre
Dostaje info, że mam zapłacić X za obiady dzieci. Ja dostaje, nie bank (w tym miesiącu to kwota A a w kolejnym to B)
Dostaje info, że mam ogarnąć płatności za zajęcia dodatkowe. Nie bank. I ponownie, w tym miesiącu ti kwota C a w kolejnym to D.
mBank
Imo już więcej się rozpisałeś niż zaoszczędzisz czasu
źródło: IMG_0926
PobierzPoza tym, dostęp doi "API banku" rozwiązuje mi jeszcze klika innych problemów. No dobra, pomysłów.
Plus za obrazek, dokładnie chcę to zrobić - poświęcić miesiąc na ogarnięcie tygodnia. :) (uwielbiam ten obrazek)
Takich zmiennych regularnie mam bardzo mało, a np w księgowości mam API zintegorwane. Klikam w OPŁAĆ. loguje się menadżerem haseł skrótem klawiszy. Klikam zatwierdz, w telefonie
Komentarz usunięty przez autora