Mój stary poczciwy old schoolowy Polar M430 dokonał żywota i rozglądam się za czymś nowym, i szukam nowego zegarka sportowego myślałem. Myślałem o Polar Pacer ale on chyba jest bardziej dla osób początkujących z treningami biegowymi itp. Może Wy Mirabelki i Mirki macie coś sprawdzonego i godnego polecenia? Biorę też pod uwagę kupno używanego smartwatcha #smartwatch #garmin #suunto #polar #bieganie #zegarki
W tej kasie z polara raczej juz nic nie dostaniesz, nie pchaj sie w zadne uzywane grity, ani tym bardziej vantage v2. Vantage v3 bylby spoko, ale nie dostaniesz uzywki w tym budzecie, no chyba ze ktos bardz bardzo bedzie chcial sie pozbyc.
Mój stary poczciwy old schoolowy Polar M430 dokonał żywota i rozglądam się za czymś nowym, i szukam nowego zegarka sportowego myślałem. Myślałem o Polar Pacer ale on chyba jest bardziej dla osób początkujących z treningami biegowymi itp. Może Wy Mirabelki i Mirki macie coś sprawdzonego i godnego polecenia?
@Mfalme_Kitunguu: ja po M430 poszedłem w Garmina. Aktualnie mam Instinct 2 Solar. Jak kręci cię bieganie to jest cała seria forrunner.
@Mfalme_Kitunguu: Gdybyś chciał mógłbym Ci sprzedać używanego Polara Pacer Pro. Kupiony w sierpniu 2022, używany przez rok, od roku się "kurzy". Ma delikatne ryski na tej obręczy wokół ekranu, sam ekran w stanie bardzo dobrym. Mam pudełko z całą zawartością. Co do ceny, to jesli tylko będziesz chętny, to się dogadamy.
W tej kasie z polara raczej juz nic nie dostaniesz, nie pchaj sie w zadne uzywane grity, ani tym bardziej vantage v2. Vantage v3 bylby spoko, ale nie dostaniesz uzywki w tym budzecie, no chyba ze ktos bardz bardzo bedzie chcial sie pozbyc.
@Mfalme_Kitunguu: ja po M430 poszedłem w Garmina. Aktualnie mam Instinct 2 Solar. Jak kręci cię bieganie to jest cała seria forrunner.