Aktywne Wpisy

Trzesidzida +235
No i słusznie, wszak po odebraniu telefonu powinno się wypowiadać frazę "siema pało"
#shitonetsays #heheszki #onet
#shitonetsays #heheszki #onet
źródło: temp_file487129995401624981
Pobierz
mirko_anonim +5
✨️ Jak poradzić sobie z humorem w związku? Ⓘ
Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem
Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem

Jak nie stać cie na 911 to kupujesz Boxstera czyli porsze dla biedaków.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
@bruhh: Zostałeś zjechany bo wypowiedziałeś się jak maciuś, któremu matka zakupy robi. Twierdziles, ze nie da rady dobrze się odżywiać za 500zl co zostalo wielokrotnie wyjasnione w tym wpise, miedzy innymi przez osoby, ktore pilnują michy/kcal i wiedzą co jedzą i ile to kosztuje. Jak ktos lubi jesc codziennie kebaby zapijajac je
Dobra, dobra, ale już przesadziłeś. Nazywanie Mustanga samochodem i to sportowym to beka xD
źródło: IMG_3593
Pobierz@JudzinStouner: utarło się, że Mustang, to auto sportowe w cenie Passata, stąd też kojarzenie Mustanga z relatywnie tanim jak na możliwości i historie autem dla klasy średniej-wyższej.
Taka wersję znam, ale może to jakoś ewoluowalo i zamiast tanim autem sportowym jest autem dla biednych lub ludzie to mylnie interpretują i powielają tak wersję. ¯\(ツ)/¯
A to, że 300k to nie jest mało i trzeba być informatykiem albo januszexem 30k+ żeby komfortowo ogarnąć taki wydatek to już inna para kaloszy.
@JudzinStouner: czyli moje myśli samobójcze spowodowane długiem 8k cebul w różnych chwilówkach są na wyrost i ludzie tak mają?