Aktywne Wpisy
LebronAntetokounmpo +409
#seriale #sopranos
Oglądam pierwszy raz Sopranos (połowa trzeciego sezonu) i nie mogę wyjść z zachwytu nad tym, co zrobił James Gandolfini. Ciężko to nazwać wybitnym aktorstwem. To mógłbym powiedzieć przy rolach Waltera White'a, czy Franka Underwooda. Różnica polega na tym, że nie mam wrażenia, aby Tony Soprano nie istniał, że jest to postać fikcyjna. Gandolfini wciela się w niego. Jest nim. Idealnie została zatarta granica pomiędzy odtwórcą roli
Oglądam pierwszy raz Sopranos (połowa trzeciego sezonu) i nie mogę wyjść z zachwytu nad tym, co zrobił James Gandolfini. Ciężko to nazwać wybitnym aktorstwem. To mógłbym powiedzieć przy rolach Waltera White'a, czy Franka Underwooda. Różnica polega na tym, że nie mam wrażenia, aby Tony Soprano nie istniał, że jest to postać fikcyjna. Gandolfini wciela się w niego. Jest nim. Idealnie została zatarta granica pomiędzy odtwórcą roli
krucjan +240
Mirki zakwalifikowałem się do finału jedzenia kebaba 3kg na czas, 18 drużyn dwuosobowych walczyło, 4 przeszły do finału.
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8 w USA kosztuje około 180 tysięcy złotych, a pozostawanie w spirali zadłużenia jest społeczną normą. Tak samo jak zresztą spieprzanie z karetki w obawie przed rachunkiem xD
Chciałbym naprawdę widywać na ulicach te rzesze polskich biedaków w mustangach, bo z tego co ostatnio sprawdzałem, to polskie biedaki najczęściej wynajmują kurniki deweloperskie, bo nie mają zdolności na 30-letni kredyt podobnej wartości co ten mustang xD
#samochody #shitwykopsays #patologiazewsi #motoryzacja
@JudzinStouner:
a wez napisz, ze 10k/mc to malo to cie biedaki na stosie spala xD
Ooo, tutaj jest kontynuacja https://wykop.pl/wpis/78341513/widze-psycha-siadla-i-post-spadl-xd-bruhh-dlaczego
W skróćie: na tym portalu mamy przekrój towarzystwa które drwi i
I w dodatku trochę dla NPC - dużo facetów w średnim wieku sięga właśnie po Mustanga bo to pierwsze co im się kojarzy z autem sportowym.
I Ci ludzie są często po prostu.. Dziwni.
Naklejają jakieś naklejki flag USA, czaszki Punishera i takie tam - oczywiście obowiązkowo wydech ze znaku
@JudzinStouner: odnosilo sie to do zdjęcia na ktorym nie byl nowy mustang tylko stary
@bruhh: Znaczy... Ogólnie jesteśmy w stanie kupować nawet taniej rzeczy które lubimy często, ale 500 zł to ogólnie nie
99% dzieciakow z eksperską wiedzią nikomu nie potrzebną srają sie ze nie osiągaja średniej krajowej a potem mają bol d--y o to ze ktoś jest zwyczajnie ogarniety życiowo i moze sobie pozwolic na leasing nowej fury bo w ich zaściankowym umyśle tylko gotówka i w----------e pizzy na miejscu w Auchanie xD
W sumie dobrze ze jest taki beton intelektualny bo przecież oni idealnie nadają się do prac
@JudzinStouner: Dzisiaj to ja widziałem tylko opinie że to najtańsze auto z segmentu, w dodatku odnosiło się do starych modeli na wynajem, co jest prawdą
Ile takich nowych mustangów widzicie wykopki? Bo zdecydowanie ja widzę te z 2016 roku a nie k---a 2024xD
https://www.otomoto.pl/osobowe/ford/mustang/od-2016
Ceny dla biedaków
Szukasz i masz za 120k sprowadzone z USA czyli klasyczek na polackich ulicach:
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/ford-mustang-ford-mustang-gt-5-0-2018-ID6GkXaN.html
ale cie nie stać biedakuuuuuuuuuu
Jedyne bogactwo jakie widzieli to jak idol patus i pdf pochwali się na instagramie
Btw, mam wrażenie, że w USA ten Mustang nie jest jakiś mega popularny większość pony carów jakie widziałem to turyści z autem z wypożyczalni (zresztą sam też takiego wypożyczyłem xD).