Aktywne Wpisy

PurpleHaze +169
#wykop #moderacja #moderacjacontent #apel
Droga @Moderacja czy dałoby rady, tak prewencyjnie na mirko na najblizszy tydzien, walic banami i usuwaniem komentarzy, na wszystko co dotyczy wyborow, prezydentow, partii, bulu dupska i calej reszty, a nie jest otagowane # polityka?
Przeciez teraz tu bedzie wojna przez najbliszy tydzien, gorzkie zale, wyrzuty, kwitk, pisk i heheszki.
Od wczoraj na mirko mamy szambo polityczne, wiekszosc dzbanow nie taguje
Droga @Moderacja czy dałoby rady, tak prewencyjnie na mirko na najblizszy tydzien, walic banami i usuwaniem komentarzy, na wszystko co dotyczy wyborow, prezydentow, partii, bulu dupska i calej reszty, a nie jest otagowane # polityka?
Przeciez teraz tu bedzie wojna przez najbliszy tydzien, gorzkie zale, wyrzuty, kwitk, pisk i heheszki.
Od wczoraj na mirko mamy szambo polityczne, wiekszosc dzbanow nie taguje

oslawoooo +532
#nieruchomosci ciocia Kasia trzyma rękę na pulsie ;))

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Szczęśliwcem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) którego paczkę nagrywałem jest @Just_Piotrek (pozdrawiam)
@Just_Piotrek długo czekałeś, ale uprzedzałem, więc mam nadzieję, że nie mamy kosy ʕ•ᴥ•ʔ
Co w środku? Co najmniej 900 gramów. Sam wybierałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Żelki anyżowe (serio dodałem, nie troluję, dobre są XD)
Penisy ananasowe he he #grazynacore
Żelki o smaku kawy (wzmocniliśmy je, a teraz nawet są w promo -20% do niedzieli) #kawa
Bambusy z pozdrowieniami dla tagu #frajerzyzmlm
Klasyczne żelki malinki #nostalgia
Pianki bananki #oskarek
Pianki truskawki
Żelki bzowe (czarny bez) — tu się można na nie zapisać, to PrOtoTyP
Kwaśne żelki konfidenty
No i oczywiście różowe chrupki hehehe
#gusto #pokazmorde
ALE jakby ktoś chciał to mamy żelki bez cukru (jest erytrytol + syrop glukozowy) oraz nadżelki, które mają liofilizaty i ich kolor/aromat jest w części uzyskiwany właśnie dzięki tym liofilizowanym owocom (niestety, jeszcze nie udało się uzyskać produktu, który byłby tylko na samym liofilizacie)
Powiedziałeś, że wyślesz to wyślesz, nie trzeba Ci co pół roku przypominać ( ͡°
źródło: chupa-chups-center-shock-chewing-gum-8353-p
Pobierz@ecco Tia ( ͡° ͜ʖ ͡°). A to jakaś bliższa czy dalsza przyszłość te testy? Bo się zamówienie chyba jakieś szykuje.