Wpis z mikrobloga

Jedzcie ze mną żelki i dajcie ze dwa plusy, bo nagrałem swoje pierwsze video z pakowania paczki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szczęśliwcem ( ͡ ͜ʖ ͡) którego paczkę nagrywałem jest @Just_Piotrek (pozdrawiam)

@Just_Piotrek długo czekałeś, ale uprzedzałem, więc mam nadzieję, że nie mamy kosy ʕʔ

Co w środku? Co najmniej 900 gramów. Sam wybierałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
Żelki anyżowe (serio dodałem, nie troluję, dobre są XD)
Penisy ananasowe he he #grazynacore
Żelki o smaku kawy (wzmocniliśmy je, a teraz nawet są w promo -20% do niedzieli) #kawa
Bambusy z pozdrowieniami dla tagu #frajerzyzmlm
Klasyczne żelki malinki #nostalgia
Pianki bananki #oskarek
Pianki truskawki
Żelki bzowe (czarny bez) — tu się można na nie zapisać, to PrOtoTyP
Kwaśne żelki konfidenty
No i oczywiście różowe chrupki hehehe

#gusto #pokazmorde
ecco - Jedzcie ze mną żelki i dajcie ze dwa plusy, bo nagrałem swoje pierwsze video z...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 21
Zaplusuj tutaj, jeśli chętnie byś przytulił taką paczkę. Niczego nie obiecuję, ale może może coś teges żelkes... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
@ladniecuchne: to są słodycze, idź pikietować do marketu czy coś

ALE jakby ktoś chciał to mamy żelki bez cukru (jest erytrytol + syrop glukozowy) oraz nadżelki, które mają liofilizaty i ich kolor/aromat jest w części uzyskiwany właśnie dzięki tym liofilizowanym owocom (niestety, jeszcze nie udało się uzyskać produktu, który byłby tylko na samym liofilizacie)
  • Odpowiedz
@ecco: O Miras ale ty żeś mnie teraz zaimponował w tej chwyly! ()

mam nadzieję, że nie mamy kosy

Powiedziałeś, że wyślesz to wyślesz, nie trzeba Ci co pół roku przypominać ( ͡°
  • Odpowiedz
@ecco: hej cipcia, ja ciągle jako pedal niejadzacy cukru czekam na żelki bez żylatyny i bez cukru. 🥹 Obiecaj że kiedyś zrobicie

• Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@alejaktotakto odpowiem po informatycznemu: ja nie mam ( ͡° ͜ʖ ͡°) słodziki w większej ilości ponoć przeczyszczają. Ile to jest większa ilość? Nie wiem.
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 1
@Zamaskowany_Kotek e to jakaś krzywa partie musiałas mieć. Te które teraz latają ludzie oceniają na co najmniej 8/10 (inaczej byśmy nie puścili do sprzedaży). Napisze do Ciebie na priv jutro to weźmiesz udział w testach najbliższej partii ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz