Aktywne Wpisy

enten +68
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

vitreux +213
Kochani Mircy, niestety, wracam po latach na Wykop.
Niestety, ponieważ ostatnio "w szerszym gronie" widzieliśmy się w 2017 roku, kiedy mój Tato zachorował na nowotwór złośliwy z przerzutami. Nagraliśmy wtedy wspólnie filmik z życzeniami zdrowia (https://youtu.be/ZAXDiFFrTS0), co odegrało OGROMNĄ rolę w procesie zdrowienia Taty. Wasza energia - nawet nie macie pojęcia - dodała mu sił do walki. Do dziś ogląda nagrania i uśmiecha się na każde "Dasz radę, Jasiu!".
Dzięki leczeniu, Waszemu wsparciu
Niestety, ponieważ ostatnio "w szerszym gronie" widzieliśmy się w 2017 roku, kiedy mój Tato zachorował na nowotwór złośliwy z przerzutami. Nagraliśmy wtedy wspólnie filmik z życzeniami zdrowia (https://youtu.be/ZAXDiFFrTS0), co odegrało OGROMNĄ rolę w procesie zdrowienia Taty. Wasza energia - nawet nie macie pojęcia - dodała mu sił do walki. Do dziś ogląda nagrania i uśmiecha się na każde "Dasz radę, Jasiu!".
Dzięki leczeniu, Waszemu wsparciu
źródło: Jasiu
Pobierz

#slask #katowice
Szkoda normalnie strefą no go był ten mały kawałek “parku” niedaleko spotka
Nigdy nie bylem w Katowicach wczesniej. Nie mialem za bardzo nawet opini o tym miescie. Kojarzylo mi sie jedynie, bo znajomi jezdzili na rozne wydarzenia do Spodka.
Nie opuscilem nawet dobrze okolic dworca jak zawrocilem, zeby siedziec na peronie czekajac na przesiadke. Nie wiem czy widzialem kiedykolwiek wieksze stezenie
Najśmieszniejsze, że główny deptak czyli ul. Stawowa prowadząca od Supersamu do dworca jest chyba najmocniej menelska i patusiarska, a znajduje się na niej komisariat (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Dosłownie tak pomyślałem gdy pierwszy raz byłem w Katowicach, masakra. Porównywalne do Łodzi
Jedyne co to straz miejska ich mocniej przegania plus są turysci wiec inaczej to wygląda ( ͡º ͜ʖ͡º)
@sylwke3100: mieszkalem pare lat i potwierdzam. Ale do dzis pamietam jak pewnej jesiennej nocy pojechalem do Myslowic odebrac jakies glosniki z OLXa. Wita mnie pic rel, nawet lampy 2x ciemniejsze niż Kato, smog 3x większy. Kato przy takim Bytomiu, Chorzowie itd. to mimo wszystko calkiem przyjemne miasto.
źródło: kolej-w-myslowicach-zamarla-pod-rzadami-swojej-mieszkanki-elzbiety-bienkowskiej-14724264482044
PobierzTo nawet Świętochłowice czy właśnie Bytom lepiej wyglądają