Aktywne Wpisy
dondussy +350
Od pół roku słuchałem psa sąsiada jak ujadał od godziny 7 rano do 16, dziś zadzwoniłem po policję, o dziwo przyjechali i ukarali ich mandatem za zakłócanie spokoju, sorry ja wróciłem po 12h nocce z kołchozu nie będę z gościem, który nie potrafi odpowiedzieć dzień dobry nawet dyskutował, bo nie ma sensu.
Potem schodze i jego żonka do mnie czy to ja dzwoniłem po policję? Odpowiadam, że tak(tu mój błąd, ale chyba
Potem schodze i jego żonka do mnie czy to ja dzwoniłem po policję? Odpowiadam, że tak(tu mój błąd, ale chyba
wfyokyga +460
Dzień dobry, coś się popsuło i nie mogłem dodawać czołgów. Bana dostałem za wpis cytuje bez wulgaryzmów "Wuje usuneli mi wpis z tekstem bajo jajo, nie mam siły do tej urwy". Przy najmniej to jest w naruszeniach usunięte, jako naruszenie regulaminu i nieodpowiednie treści. Na starym wypok, klikałeś informacje o banie i cie odsyłało za co konkretnie. Teraz trzeba się chyba domyślać ALE ale, nie wykluczam masowego zgłaszania przez onuce, podobne teksty
#slask #katowice
Szkoda normalnie strefą no go był ten mały kawałek “parku” niedaleko spotka
Nigdy nie bylem w Katowicach wczesniej. Nie mialem za bardzo nawet opini o tym miescie. Kojarzylo mi sie jedynie, bo znajomi jezdzili na rozne wydarzenia do Spodka.
Nie opuscilem nawet dobrze okolic dworca jak zawrocilem, zeby siedziec na peronie czekajac na przesiadke. Nie wiem czy widzialem kiedykolwiek wieksze stezenie
Najśmieszniejsze, że główny deptak czyli ul. Stawowa prowadząca od Supersamu do dworca jest chyba najmocniej menelska i patusiarska, a znajduje się na niej komisariat (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ale potem stwierdziłem -może i siedzą, ale nie widziałem żeby coś odwalali.
A w Katowicach w ciągu 2 dni widziałem o wiele więcej r---------u niż tam przez cały wyjazd
Dosłownie tak pomyślałem gdy pierwszy raz byłem w Katowicach, masakra. Porównywalne do Łodzi
Jedyne co to straz miejska ich mocniej przegania plus są turysci wiec inaczej to wygląda ( ͡º ͜ʖ͡º)
@sylwke3100: mieszkalem pare lat i potwierdzam. Ale do dzis pamietam jak pewnej jesiennej nocy pojechalem do Myslowic odebrac jakies glosniki z OLXa. Wita mnie pic rel, nawet lampy 2x ciemniejsze niż Kato, smog 3x większy. Kato przy takim Bytomiu, Chorzowie itd. to mimo wszystko calkiem przyjemne miasto.
To nawet Świętochłowice czy właśnie Bytom lepiej wyglądają