Aktywne Wpisy

Melkovva_ +30
Ja byłam dziś sobie nad wodą
źródło: temp_file3399573850555291970
Pobierz
Urgentcompound +183
chciałem tylko powiedzieć, że jak po raz pierwszy w życiu zobaczyłem na własne oczy YTONG w castoramie to nie dowierzałem xD myślałem że to tylko jakaś durna nazwa wymyślona do uniwersum łojca i pjotera, a to sie okazuje że YTONG istnieje naprawdę xDDD
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #ytong #humorobrazkowy
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #ytong #humorobrazkowy
źródło: image
Pobierz

źródło: z31351757Q,Posel-KO-Arkadiusz-Myrcha--na-pierwszym-planie--i-
Pobierzźródło: to ja
PobierzA tak w
@Efesmalt: jeśli wyrażenie "ubrać coś" rozumiesz jako "włożyć to coś na siebie" to czy tak samo rozumiesz "ubrać choinkę", "ubrać lalkę", "ubrać dziecko" a jeśli nie to dlaczego?
A najbardziej „podoba” mi się to,
źródło: GZBe-BaXEAA7oVH
Pobierz@kishibashi: za pisu to
@Nic_tu_po_mnie: a w międzyczasie było 8 lat rządów kaczora i pisu i wtedy było wszystko picuś glancuś, co no? Panowała uczciwość i chrześcijańskie wartości xD
@Nic_tu_po_mnie: <pierwszy raz?.jpg>
@siepan: dlatego że to cytat
Edytuję, bo przy rozmowach językowych to trzeba być jak saper, nie można się pomylić: to jest PARAFRAZA
@Nic_tu_po_mnie: PiS psul nam zycie duzo bardziej.
PO ma lepsze podejście do spraw światopoglądowych, PiSowi trochę sprawniej idą tematy gospodarcze. Los tych partii powinien być dawno przesądzony ale lud lubi szopki i rozliczanie tych drugich, a kwestie gospodarowania ograniczają do tego, kto więcej im "da" w postaci benefitów.
@salanderek: @kubek_szefa: sam jesteś cytat dzbanku. W oryginalne było "ubierasz SIĘ"
I przestań łżeć - nie 30 minut tylko 35 km. W godzinach szczytu to bywa 1.5h jazdy.
I zamknij juz mordę I się nie ośmieszaj.
No i wracaj do budy.