Aktywne Wpisy
WielkiNos +47
Dobra wiadomość. Kuchnia Polska zajęła 11 miejsce w światowym rankingu najlepszych kuchni świata.
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
gymw8nhnzd +26
Nie mam juz pojęcia co robić... pisałem ostatnio o kłótniach z różowym (głównym motywem była adopcja psa, którego nie chce) i za waszymi poradami dałem ultimatum, albo ja albo pies... Nigdy nie widziałem jej takiej rozjuszonej, krzyki płacz wręcz histeria, próbowałem ja uspokoić ale nie dało rady, jak zaczęła się juz na mnie rzucać z rękoma to próbowałem ja przytrzymać za ręce, ale się wyrwała i w końcu rzuciła mnie
Panowie, opowiem Wam historię pewnej znajomości z #tinder z pewną panią psycholog ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Któregoś dnia sparowalo mnie z Panią psycholog jako, że jestem osobą, która lubi doświadczać, uznałem, że pewnie historyjki, o tym że psycholożki bywają w 90% pierodolniete są prawdziwe, to uznałem, że musze to sprawdzić.
No, więc napisałem do niej. Już na początku coś odburknela, ale obróciłem to w żart i w sumie fajnie się zaczęło pisać plus zauważyłem, że na naszej pani psycholog brakuje bolca.
Rozmawialiśmy jakiś czas i się spotkaliśmy u niej.
Wszedłem, a tu patrzę, typiara dużo brzydsza niż na zdjęciach, nawet się nie pomalowała, no i dyskusyjne jest to, żeby ćwiczyła na siłowni tak jak to się chwaliła w pisaniu.
No, ale trudno ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Od samego początku zrobilo się już dziwnie. Typiara chciała koniecznie, żebym się z nią napił, na co ja grzecznie odmówiłem, bo nie pije, więc zaczęła pic sama. Jak zacząłem pić coś innego to zaczęła się mnie czepiać, że co chwilę wstaje po kubek XD. Coś tam zaczęliśmy gadać i jej przerwałem, jak to w dobrej rozmowie, chciałem nawiązać do tematu, to ta że jak mogłem jej przerwać i ona to ma chyba za duże wymagania co do ludzi, bo przebywa za dużo z psychologami, którzy wiedzą jak się zachować xDD. Oczywiście, chociaż zapewniała mnie, że nie pali i miała tak napisane w profilu to paliła. Miała kota, to się wkurzała, że jej kota rozbudzam i nie pójdzie spać ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ze smaczków to mówiła, że miała trudne relacje z matką, która była apodyktyczna, ale jak już sobie zazartowalem z jej matuli to łolaboga tak nie można. Z pracy psychologa też nie można było żartować. Najlepsze było jak powiedziała wprost, że pacjentów traktuje lepiej niż najbliższych xDDDD.
Dobra wieczór zmierzał ku końcowi, więc uznałem że nic z tego nie będzie, ale chociaż może ją stukne. Pisała, że bardzo lubi masowanie stóp xD. Akurat stopy miała nawet zadbane, więc jak zrobiłem jej drinka, podałem jej drinka i chciałem jej pomasowac stopy, to ta je zabrała xD. Myślę dobra nic z tego nie będzie, aż ta nagle po pół godzinie, żebym jej kark pomasowal. No to cyk. Ale z tyłu głowy byłem wkurzony na nią za całokształt spotkania xD. Więc ja pomasowalem nie tylko kark, podmuchalem ja w szyję, skończyłem i powiedziałem dobra teraz ZMIANA, teraz ty mnie masuj xDDD. Typiara wstała, powiedziała, że o nie, co to to nie, mogłem wcześniej prosić. Potem widziałem że roztrzęsiona napiła się wody i wprost mnie wyprosiła xDDDDD.
Panowie nie umawiajcie się z psycholożkami ( ͡° ͜ʖ ͡°). #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: pewne zawody przyciągają odpady
Z resztą narzekasz a siedziałeś tam parę godzin to z kogo się śmiać ? Z ciebie czy z niej ?
Ja bym po 1 z------m tekście wyszła
Tu to się śmiejesz teraz a tam to mordy nie było się odszczeknac
@hubba-bubba: haha petarda, albo tekst w stylu "słuchaj to co dzisiaj zaobserwowałem budzi mój niepokój w stosunku do Twoich kompetencji co do opieki nad poważnie chorymi pacjentami - niestety muszę to co zauważyłem zgłosić do Naczelnej Izby Lekarskiej również dla Twojego dobra"
@mirko_anonim:
@Linnior88: dokłądnie o to chodzi z co najmniej 2 powodów.
wiedziałem, że takie zjawisko występuje, ale po tamtej rozmowie myślę, że jest częstsze, niż myślałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)