Aktywne Wpisy
malypirat +448
nie mogę jak oni razem wyglądają - bardziej jak matka z synem XD
gymw8nhnzd +3
Nie mam juz pojęcia co robić...
W zeszłym roku kupiłem mieszkanie z programu BK2, cale 27m2 (tak, wiem ze zaraz powiecie ze klitka, ale po wyprowadzce z akademika to i tak duży przeskok). Spoko kawalerka za nie najgorsza cenę, zreszta nie można było wybrzydzać bo wszystko schodziło na pniu. Wracając do tematu, wprowadziła się do mnie dziewczyna (tez z akademika), z która jestem juz kilka lat i planujemy wspólna przyszłość i w
W zeszłym roku kupiłem mieszkanie z programu BK2, cale 27m2 (tak, wiem ze zaraz powiecie ze klitka, ale po wyprowadzce z akademika to i tak duży przeskok). Spoko kawalerka za nie najgorsza cenę, zreszta nie można było wybrzydzać bo wszystko schodziło na pniu. Wracając do tematu, wprowadziła się do mnie dziewczyna (tez z akademika), z która jestem juz kilka lat i planujemy wspólna przyszłość i w
@Bananada: świadomi użytkownicy internetu czyli wykopki nie ogarniają oczywistego fejka.
Kamil czytajacy te listę: "Co do c---a!?"
Ot ktoś na tik toku śmieszkowal z bb polonizując imiona głównych bohaterów i tak się przyjął Włodzimierz biały i Jeremiasz XD
I Włodzimierz też podpada pod sigma memy itd