Aktywne Wpisy
WielkiNos +47
Dobra wiadomość. Kuchnia Polska zajęła 11 miejsce w światowym rankingu najlepszych kuchni świata.
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
gymw8nhnzd +26
Nie mam juz pojęcia co robić... pisałem ostatnio o kłótniach z różowym (głównym motywem była adopcja psa, którego nie chce) i za waszymi poradami dałem ultimatum, albo ja albo pies... Nigdy nie widziałem jej takiej rozjuszonej, krzyki płacz wręcz histeria, próbowałem ja uspokoić ale nie dało rady, jak zaczęła się juz na mnie rzucać z rękoma to próbowałem ja przytrzymać za ręce, ale się wyrwała i w końcu rzuciła mnie
#gownowpis #gry #balatro #ps5 #ps4 #playstation #pcmasterrace #nintendoswitch #xbox #nrgeek
@PanKapibara: w sensie zrobił... Co? Przeszedł grę? Zagrał w nią? A wiesz, że możesz "grać w grę" i mieć totalnie wywalone na trofy / achievy? Wcale nie musisz ich wyłączać, skoro masz je gdzieś. Poza tym jest opcja, abyś nie dostawał powiadomienia o zdobyciu pucharka, co plus minus jest chyba tym, czego szukasz.
Mam takiego znajomego który się tym jaram XD Serio???? Czym się tu chwalic to jest żałosne
XD
1000 meczy w grze która jest praktycznie martwa już w dni premiery.
Nie ogaraniam po co devowie robia to graczom
Kojarzę że vice city tez miało jakiś pucharek który pochłaniał absurdalną ilość grindu do zrobienia