Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problemy z #depresja sezonową i napięciami #miesnie. Chciałbym kupić sobie trzy-cztery rzeczy na poprawę samopoczucia:

1. Lampę do terapii światłem, regulującą rytm okołodobowy (min. 10,000 Lux z odległości min. 30-40 cm).
2. Wygodny pistolet do masażu.
3. Urządzenie/a do terapii czerwonym światłem - jest wiele lamp, masek na twarz i mat/paneli o ogromnej rozpiętości cenowej.

Jakie atestowane, bezpieczne, dobrej jakości i dostępne w Polsce modele wybrać?
#pytanie #zdrowie #terapia #psychoterapia #podczerwien #masaz #fizjoterapia #mirkokoksy #medycyna #leczsiezwykopem #zakupy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problemy z #depresja sezonową i napięciam...

źródło: omniluxmen6_1_grande

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Pistolet jest spoko te jakies terapie swiatlem... Pic na wode pewnie. Lepiej sobie kup mate do akupresury i naucz się rozciągać a nie liczysz że czerwone światełko Ci pomoze
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
entuzjastyczny-wędrowiec-5: Ja kupiłem sobie massage gun, z różnymi końcówkami, trybami, zmienną mocą, bla bla bla i… nie jestem zadowolony.

Największych problem jest po prostu sposób użycia. Jasne, w paru miejscach się sprawdził, ale do wielu miejsc na ciele jest po prostu niewygodnie sobie to dostawić.

Plus, dużo też trzeba mieć wiedzy żeby sensownie go używać mam wrażenie np. na masażu z o wiele mniejszą siłą robią mi masażystki o wiele lepiej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim wg mnie lepiej jakbyś zainwestował w badania krwi i się dowiedział czy w okresie jesienno-zimowym masz odpowiedzi poziom witaminy D3, B12 i kwasu foliowego. Na naszej wysokości geograficznej to jesienią i zimą trzeba się suplementowac witaminą D3. Z tymi lampami to ogólnie jest tak że te udające światło dziennie mogą pomóc ale nie wszyscy są tak wrażliwi na światło w kontekście humorów.
  • Odpowiedz