Aktywne Wpisy
Foxing 0
Ile kasy powinienem szykować, by od zera wyposażyć się we wszystko, co potrzebne na wycieczkę w Tatry (Dolina Roztoki) w środku grudnia? Wyjdzie mi 15-20 km marszu.
Decathlon pokazuje 1400 zł i mam takie... xD Może przesadziłem?
#gory #pytanie #ubierajsiezwykopem #podrywajzwykopem #tatry
Decathlon pokazuje 1400 zł i mam takie... xD Może przesadziłem?
#gory #pytanie #ubierajsiezwykopem #podrywajzwykopem #tatry
Przyszedł mi do głowy tinder gdyby ona ze swojego konta ustawiła sobie, że jest bi albo lesbijką i pytała laski z którymi miałaby parę.
W sumie chyba lesbijki są chyba bezpieczniejsze niż hetero jeżeli chodzi o choroby weneryczne jo?
#zwiazki #tinder #podrywajzwykopem #s--s #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@serek_heterogenizowany: wedlug danych bi i homo kobiety maja statystycznie 3x wiecej partnerow seksualnych niz baby hetero
Dobry pomysł, niech założy konto na Tinderze i napisze że
@serek_heterogenizowany: najłatwiej to pewnie na zbiorniku xd
@serek_heterogenizowany: Kiedyś moja dziewczyna założyła dla beki tindera, zaczęła pisać dla jaj z kolesiami i się z jednym dla jaj umówiła, boże jak kisnęliśmy z frajera. Nawet debilowi nudesy wysłała, buziaczki, komplementy i takie tam. Zaprosił ją na kolację, potem dla beki się całowali i poszła
po za zapewnianiem jednej przyjemności po prostu uprawiając z nią s--s z drugą zostaje macanie lub oral, jak się skupisz na oralu to nie skupisz się na penetracji a kombinacja typu udostępnienie penisa by jedna skakała a z drugą uprawiasz oral to imho słaba rozrywka dla chłopa.