Wpis z mikrobloga

Moja różowa powiedziała że możemy spróbować trójkąta (oczywiście na moich zasadach że ja + ona + inna laska a nie jakis typ XD) i tak dumam gdzie znaleźć ochotniczkę.

Przyszedł mi do głowy tinder gdyby ona ze swojego konta ustawiła sobie, że jest bi albo lesbijką i pytała laski z którymi miałaby parę.

W sumie chyba lesbijki są chyba bezpieczniejsze niż hetero jeżeli chodzi o choroby weneryczne jo?

#zwiazki #tinder #podrywajzwykopem #s--s #logikarozowychpaskow
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przyszedł mi do głowy tinder gdyby ona ze swojego konta ustawiła sobie, że jest bi albo lesbijką i pytała laski z którymi miałaby parę.

@serek_heterogenizowany: Kiedyś moja dziewczyna założyła dla beki tindera, zaczęła pisać dla jaj z kolesiami i się z jednym dla jaj umówiła, boże jak kisnęliśmy z frajera. Nawet debilowi nudesy wysłała, buziaczki, komplementy i takie tam. Zaprosił ją na kolację, potem dla beki się całowali i poszła
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: nigdy nie rozumiałem fenomenu trójkąta, masz jednego penisa co jednocześnie możesz robić z 2 różowymi?
po za zapewnianiem jednej przyjemności po prostu uprawiając z nią s--s z drugą zostaje macanie lub oral, jak się skupisz na oralu to nie skupisz się na penetracji a kombinacja typu udostępnienie penisa by jedna skakała a z drugą uprawiasz oral to imho słaba rozrywka dla chłopa.
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: powodzenia, z twojego tonu wypowiedzi wali na kilometr unicorn hunters issues i raczej będziecie w------ć laski takimi propozycjami, o ile to nie bajt. Ale ty wiesz że nie ma czegoś takiego jak znalezienie ochotniczki tylko musicie normalnie wyrwać dziewczynę tak jak normalnie wyrywa się dziewczyny? Gdzie znaleźć ochotniczkę, dobre. Słuchajcie ostatnio czytałem trochę na temat seksu analnego i postanowiłem spróbować z jakąś kobietą myślicie że gdzie znajdę ochotniczkę? Albo
  • Odpowiedz