Wpis z mikrobloga

@tomwick55: Ty to robisz dla siebie czy innych?

Przynajmniej nie będziecie mi mówić, że nic nie robię ze sobą czy płaczę, bo nie mam znajomych

Idź i nie rozkminiaj
  • Odpowiedz
@tomwick55: + idziesz na studia zaoczne, to znajdź byle jaką pracę (nawet w jakimś sklepie) i szukaj lepszej w międzyczasie. Będziesz miał pieniądze na siłownię, drobne wydatki, oszczędności, trenera, kogoś kto Cię nakieruje itp
  • Odpowiedz
  • 0
@pp93 Dla siebie, a tamto to odpowiedź na takie komentarze jak dostałem. Taki mam plan na siebie. Nie chcę już mi się rozpisywać o sobie, bo mnie to dobija. Tak, zawsze można pracować i szukać czegoś lepszego jeszcze. Słyszałem o takich. W sumie, by była kasa na fajne ubranie, siłownię, samochód itd. Przede wszystkim bym się dokładał rodzicom. Ty skończyłeś studia pisałeś. Nie jesteś przegrywem. Jaką mam objąć taktykę na takich
  • Odpowiedz
  • 0
@pp93 Druga sprawa, masz różową. Miałem ostatnio portale randkowe, oczywiście bez efektu, mimo dopieszczonych profili i żadnych randek czy wartościowych rozmów. Na ulicy nie podbiję do dziewczyny sam z siebie zaczepić. Jestem bardziej wrażliwy, wstydliwy, brak mi pewności siebie i introwertyczny. Brak mi dynamiczności, lecz jestem śmieszek. Lubię humor, żarty i memy. Odbierasz
to jako dziecinne. Wiem to z wykopu co piszesz. Często ładne kobiety mnie onieśmielają w różnych miejscach. Co
  • Odpowiedz
@tomwick55: nie ma sensu siedzieć na tinderze, bo nawet jak dojdzie do spotkania, to i tak będziesz się bał gadać. Dodatkowo trudniej tam się z kimś umówić niż na żywo. Siedzenie na tinderze w Twoim wypadku to strata czasu, a nie próba wyjścia z przegrywu
  • Odpowiedz