Wpis z mikrobloga

Za tydzień w niedzielę pierwszy zjazd studentów na magisterce. Jakiś Oskarek zaproponował kawę zapoznawczą na okienku dla wszystkich. Myślę, że pójdę, bo na nim nie będę miał co robić, a dom daleko. Kilka osób też chętnych z grupy. Ale jak patrzę na tych osób profile na Facebooku, to jako przegryw nie pasuję do tego towarzystwa. Albo ładne płodne Julki, bogole, chady czy Oskarki deweloperskie. Przynajmniej nie będziecie mi mówić, że nic nie robię ze sobą czy płaczę, bo nie mam znajomych. Będę się uczył i poznawał ludzi. Trochę się stresuję tymi studiami, też z poznawaniem nowych ludzi na żywo. Również zaczynam szukać stażu lub pracy. Do tej pory mi się to nie udało, bo nikt mnie nie chciał, ale znowu zaczynam z szukaniem i nadzieją, że coś znajdę dla siebie odpowiedniego

#przegryw #studia #wyjsciezprzegrywu #oskarek #p0lka #facebook #relacjemiedzyludzkie #znajomi
#oswiadczenie #chwalesie #zalesie #pieniadze #bogole #niebieskiepaski #chad #nauka #kujon #wygryw #przemyslenia #samotnosc @pp93 #praca #staz #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #neet
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomwick55: Ty to robisz dla siebie czy innych?

Przynajmniej nie będziecie mi mówić, że nic nie robię ze sobą czy płaczę, bo nie mam znajomych

Idź i nie rozkminiaj
  • Odpowiedz
@tomwick55: + idziesz na studia zaoczne, to znajdź byle jaką pracę (nawet w jakimś sklepie) i szukaj lepszej w międzyczasie. Będziesz miał pieniądze na siłownię, drobne wydatki, oszczędności, trenera, kogoś kto Cię nakieruje itp
  • Odpowiedz
  • 0
@pp93 Dla siebie, a tamto to odpowiedź na takie komentarze jak dostałem. Taki mam plan na siebie. Nie chcę już mi się rozpisywać o sobie, bo mnie to dobija. Tak, zawsze można pracować i szukać czegoś lepszego jeszcze. Słyszałem o takich. W sumie, by była kasa na fajne ubranie, siłownię, samochód itd. Przede wszystkim bym się dokładał rodzicom. Ty skończyłeś studia pisałeś. Nie jesteś przegrywem. Jaką mam objąć taktykę na takich
  • Odpowiedz
  • 0
@pp93 Druga sprawa, masz różową. Miałem ostatnio portale randkowe, oczywiście bez efektu, mimo dopieszczonych profili i żadnych randek czy wartościowych rozmów. Na ulicy nie podbiję do dziewczyny sam z siebie zaczepić. Jestem bardziej wrażliwy, wstydliwy, brak mi pewności siebie i introwertyczny. Brak mi dynamiczności, lecz jestem śmieszek. Lubię humor, żarty i memy. Odbierasz
to jako dziecinne. Wiem to z wykopu co piszesz. Często ładne kobiety mnie onieśmielają w różnych miejscach. Co
  • Odpowiedz
@tomwick55: nie ma sensu siedzieć na tinderze, bo nawet jak dojdzie do spotkania, to i tak będziesz się bał gadać. Dodatkowo trudniej tam się z kimś umówić niż na żywo. Siedzenie na tinderze w Twoim wypadku to strata czasu, a nie próba wyjścia z przegrywu
  • Odpowiedz