Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +35
W polsce rośnie liczba singli, mężczyźni uwierzyli w bzdety że mając 30-35 lat mają szanse u kobiet 20-25 lat, a kobiet po 30 nie chcą bo uważają że kobieta po 30 magicznie traci płodność XD. Ba, typy po 40 łudzą się że mają szanse u dwudziestolatek.
Żalą się jakie baby złe, nie rodzą dzieci mają wymagania z kosmosu, a to samo można powiedziec o facetach. Starsi panowie 30-40 lat uważają że mają
Żalą się jakie baby złe, nie rodzą dzieci mają wymagania z kosmosu, a to samo można powiedziec o facetach. Starsi panowie 30-40 lat uważają że mają
rysio77 +206
Życie jest p------e. Brat 28 zdecydował zakończyć swoje życie. Mama bez pęcherza (rak pęcherza), w trakcie immunoterapii, leży w szpitalu po polekowym uszkodzeniu wątroby, cudem żyje, ma silną wolę życia, mimo tego wszystkiego.
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł
#tinder #przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc #depresja #blackpill #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski
Ściana dla kobiet to COPE.
Dodałem się dla beki na grupki w stylu "samotni 30+" na fb. Post faceta o chęci poznania przechodzi bez większego echa, a w przypadku kobiet, to nawet największe raszple mają dużo lajków, komentarzy, adoratorów xD.
Podobnie na spotted typu szukam partnera na wesele, byle jaka kobieta wrzuci post to ma z 40 komentarzy i 100 lajków+, a w przypadku mężczyzn 0 lajków, ewentualnie patusy
@silnikAtrakcyjny: dokładnie, kupić dom, samochód, zwiedzić świat,
Potem wynajmować pokoje studentkom i randkowac z nimi
Ale srogie copium redpillowe. Może jeszcze po 30tce czy 40tce będziesz sobie wybierać młode nastki czy 20latki, zamiast być miękką poduszką dla starej kobiety, która już się wyszalała lub jest samodzielną mamusią?
Jakieś zakola też się powoli zaczną.
Zresztą genetyka oprócz prowadzenia się też odpowiada za dużo.