Aktywne Wpisy

PrzylepkaZniszczenia +578

źródło: temp_file5879768514148725702
Pobierz
#reddit
Zainstalowałem sobie appke reddit i coś tam sobie scrolluje od kilku dni
Ej, tam w co drugim temacie, bez względu na lokalizację geograficzną, trwa walka z jakimiś faszystami. K---a, kim są ci faszyści?
Zainstalowałem sobie appke reddit i coś tam sobie scrolluje od kilku dni
Ej, tam w co drugim temacie, bez względu na lokalizację geograficzną, trwa walka z jakimiś faszystami. K---a, kim są ci faszyści?
Jak czytam o przyczynach zacinania TV to mi głowa pęka przyznam. Jedni piszą, że dawca najważniejszy a reszta nie ma znaczenia, inni zupełnie odwrotnie - dawca obojętny, byle skonfigurować oscam prawidłowo. Jedni każą dodawać wpisy do dvbapi, inni wywalić stamtąd wszystko.
Linijki od chińczyków widzę, że niektórzy wrzucają wszystkie np. 8 na raz a taki kcccam po zakupie pisze, żeby tego nie robić bo oscam będzie się przełączał ciągle i będzie zacinać. Zgłupiałem :)
Czy ktoś jest w stanie napisać jak sobie radzi z zacinaniem i jak faktycznie skonfigurować optymalnie oscama?
Enigma 2, Ustym 4K PRO, openATV 7.4.20240926
@Miecz12: sorry że zapytam... myślałem, że to literówka ale drugi raz piszesz "kińczyków" - może to jest klucz do sukcesu i ja nie wiem co to "kińczyk" ??? :) skoro egygolds jest najgorsze, to co jest najlepsze? Nadal mam mętlik :)
źródło: Zrzut ekranu z 2024-10-05 01-07-03
Pobierz