Wpis z mikrobloga

1. Twister
Kiedyś jak miałem 15 lat i byłem w gimnazjum to na wf patrzyły się i uśmiechały takie dwie ładne dziewczyny.
Myślę sobie, że pewnie plotkują o mnie. Sytuacja się zaczęła się powtarzać w te dni kiedy mieliśmy z tą inną klasą zajęcia.
Pewnego razu wracałem ze szkoły i ciągłe za mną szły i się śmiały. Ja się zatrzymuję to one też. Ja przyspieszam to one też.
Jesteśmy już pod klatką, a one dalej nic nie mówią. Ja wchodzę do klatki i one też. Wjeżdżamy windą na górę.
Spotykam takiego kukiego ziomka i mówię, że nie wiem co zrobić z dziewczynami, bo się jakieś przykleiły.
On popatrzy na mnie jak na durnia, zaśmiał się i pojechał w dół. Ja sobie myślę, a c--j. I mówię "to chodźcie do mnie".
One weszły, ja mówię "Babciuu do mnie dwie koleżanki przyszły." Nawet nie wiedziałem jak miały na imię. Dopiero później się dowiedziałem.
Jedna z nich była naprawdę bardzo ładna Ola bodajże. Poszliśmy do mojego pokoju no i tak siedzimy i milczymy. Na ziemi była gra Twister, więc zaczęliśmy grać w Twistera.
Jakieś tam głupkowate śmiechy hihy i lekkie tam dotknięcia i nawalanie się na siebie, wiadomo jak przy tej grze.

Dostałem smsa od mojej dawnej dziewczyny że "Co tam porabiasz może wpadnę na trochę". Myślę sobie o k---a, jak ja jej to mam wytłumaczyć.
Napisałem "że później bo teraz siedzę z ziomkiem tym kukim" Ona go trochę znała w sumie. Zrobiło się późno. One w końcu powiedziały, a raczej miedzy sobą zaczęły rozmawiać że już muszą wracać. Więc zjechałem z nimi na dół, one poszły a ja spotkałem się z tamtą moją dawną dziewczyną. Weszliśmy do mnie a ona pierwsze co "A co Ty z kukim w twistera graliście? xD Sami? Gejowsko trochę" Przełknąłem ślinę i powiedziałem... no tak, czasem gramy xD

Po chwili mówię, dobra, słuchaj ale i tak nie uwierzysz. Opowiedziałem całą historię i chyba nie uwierzyła. xD
Później z tymi dziewczynami byliśmy tylko na cześć, bo tamta by się w------a jakbym świrował do tamtych dwóch.

I tyle. XD

Aaa plot twist...
Moja była ze mną zerwała po jakimś czasie, bo powiedziała że potrzebuje kogoś dojrzalszego i padło właśnie na kumpla kukiego który był 4 lata starszy. xD

Ehhh a może gdybym to ja zerwał z nią to dzisiaj miałbym dwie tamte dziewczyny na raz xD

Mam dużo takich historii do opowiedzenia xD
Jak chcecie więcej to będę wrzucał na tag #storydamianowskiego

#szkola #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #coolstory #heheszki #c---------------a
Damianowski - 1. Twister
Kiedyś jak miałem 15 lat i byłem w gimnazjum to na wf patrzy...

źródło: Zrzut ekranu 2024-10-02 191852

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
urzekła mnie twoja historia

@sberatel: przynajmniej nie jest baitem jak większość opowieści tutaj xD

No dla mnie z perspektywy tamtych czasów było dziwne,
Nie wiem, może teraz jest to normą że laski w gimnazjum wbijają same na chatę xD
  • Odpowiedz
  • 2
lubię takie dziwne historie z przeszłości, trochę ich tutaj mało od kiedy wykop umarł xd

@Slazer: bo większość tematów tu to polityka, fame mma i hotel paradise albo rolnik szuka żony xD Sam też rzadko tu już wchodzę.
  • Odpowiedz