Aktywne Wpisy

WielkiNos +273
juleczka obraża mającego 400 hektarowe gospodarstwo rolnika. Nieskalana myślą istota twierdzi, że to co robi rolnik jest niepotrzebne (wiadomo, jedzenie jest ze sklepu), ma tylko malutką działeczkę na własny użytek (400 hektarów jej się pomyliło z 400 metrów) i w ogóle to ją nudzi i nie dorasta do jej poziomu. Ja bym powiedziała, że pan jej poziom sporo przerasta, bo trudno nie przerastać czegoś będącego poniżej dna. Szkoda, że juleczka nie zrozumiała,

Czy facetom podoba się taki krój spodni u kobiet? Czy jednak wolą klasyczne "rurki"?
#rozowepaski #niebieskiepaski #modadamska
#rozowepaski #niebieskiepaski #modadamska
źródło: Screenshot_20250127-073019~2
Pobierz

Kiedyś jak miałem 15 lat i byłem w gimnazjum to na wf patrzyły się i uśmiechały takie dwie ładne dziewczyny.
Myślę sobie, że pewnie plotkują o mnie. Sytuacja się zaczęła się powtarzać w te dni kiedy mieliśmy z tą inną klasą zajęcia.
Pewnego razu wracałem ze szkoły i ciągłe za mną szły i się śmiały. Ja się zatrzymuję to one też. Ja przyspieszam to one też.
Jesteśmy już pod klatką, a one dalej nic nie mówią. Ja wchodzę do klatki i one też. Wjeżdżamy windą na górę.
Spotykam takiego kukiego ziomka i mówię, że nie wiem co zrobić z dziewczynami, bo się jakieś przykleiły.
On popatrzy na mnie jak na durnia, zaśmiał się i pojechał w dół. Ja sobie myślę, a c--j. I mówię "to chodźcie do mnie".
One weszły, ja mówię "Babciuu do mnie dwie koleżanki przyszły." Nawet nie wiedziałem jak miały na imię. Dopiero później się dowiedziałem.
Jedna z nich była naprawdę bardzo ładna Ola bodajże. Poszliśmy do mojego pokoju no i tak siedzimy i milczymy. Na ziemi była gra Twister, więc zaczęliśmy grać w Twistera.
Jakieś tam głupkowate śmiechy hihy i lekkie tam dotknięcia i nawalanie się na siebie, wiadomo jak przy tej grze.
Dostałem smsa od mojej dawnej dziewczyny że "Co tam porabiasz może wpadnę na trochę". Myślę sobie o k---a, jak ja jej to mam wytłumaczyć.
Napisałem "że później bo teraz siedzę z ziomkiem tym kukim" Ona go trochę znała w sumie. Zrobiło się późno. One w końcu powiedziały, a raczej miedzy sobą zaczęły rozmawiać że już muszą wracać. Więc zjechałem z nimi na dół, one poszły a ja spotkałem się z tamtą moją dawną dziewczyną. Weszliśmy do mnie a ona pierwsze co "A co Ty z kukim w twistera graliście? xD Sami? Gejowsko trochę" Przełknąłem ślinę i powiedziałem... no tak, czasem gramy xD
Po chwili mówię, dobra, słuchaj ale i tak nie uwierzysz. Opowiedziałem całą historię i chyba nie uwierzyła. xD
Później z tymi dziewczynami byliśmy tylko na cześć, bo tamta by się w------a jakbym świrował do tamtych dwóch.
I tyle. XD
Aaa plot twist...
Moja była ze mną zerwała po jakimś czasie, bo powiedziała że potrzebuje kogoś dojrzalszego i padło właśnie na kumpla kukiego który był 4 lata starszy. xD
Ehhh a może gdybym to ja zerwał z nią to dzisiaj miałbym dwie tamte dziewczyny na raz xD
Mam dużo takich historii do opowiedzenia xD
Jak chcecie więcej to będę wrzucał na tag #storydamianowskiego
#szkola #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #coolstory #heheszki #c---------------a
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-02 191852
Pobierz@sberatel: przynajmniej nie jest baitem jak większość opowieści tutaj xD
No dla mnie z perspektywy tamtych czasów było dziwne,
Nie wiem, może teraz jest to normą że laski w gimnazjum wbijają same na chatę xD
@Slazer: bo większość tematów tu to polityka, fame mma i hotel paradise albo rolnik szuka żony xD Sam też rzadko tu już wchodzę.