Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #tinder #zalesie #logikarozowychpaskow

Co myslec o lasce ktora na 1 randce oferuje loda. Odwoze laske po radnce pod jej mieszkanie, a ona zanim wyszla z auta. Pyta sie mnie co bym powiedzial na to zeby mi zrobila loda.

A ja sie pytam tak tu w aucie?
No, bo mieszka z wspolokatorka
Wiec powiedzialem, to jak ci nieprzejezie ochota to nastepnym razem u mnie to mozemy zrobic.

Dlaczego pytam?
Bo zanim sie z nia spotkalem, pisalismy prawie miesiac ze soba, i rozmawialismy o seksie i ona mowila ze absolutnie na 1 randce niema takiej opcji, ze ona musi druga osobe poznac, zakochac sie, dla niej s--s to uczucie - okej, jestem takiego samego zdania.

Ale nierozumiem tutaj logiki jak mimo tych wszystkich rozmow, ona chce mi zrobic loda po 1 spotkaniu i to jeszcze pod blokiem.

Wiec niewiem czy trafilem na fajna laske czy jakiegos szona z wielkim przebiegiem i dyskoteka bakterii i wirusow w pochwie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91

• 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
zdyscyplinowany-narrator-62: Zlapiesz rzezaczke badz kile, a napewno hpv. Hiva mozesz tez zlapac. W ogole nie rozumiem ludzi pchajacych sie do seksu oralnego z obca osoba. To, ze sie czyms zarazisz to raczej pewne. Czy lod trwajacy 5 minut jest warty walki z rakiem 10 lat pozniej? Bo z tego moze rozwinac sie rak pracia, odbytu, jader. Mysle, ze rozsadnie sie zachowales. Jak laska proponuje loda na pierwszym spotkaniu to niestety nie
  • Odpowiedz
Co myslec o lasce ktora na 1 randce oferuje loda. Odwoze laske po radnce pod jej mieszkanie, a ona zanim wyszla z auta. Pyta sie mnie co bym powiedzial na to zeby mi zrobila loda.

@mirko_anonim: Nic, normalne. Wiem, że pewna część mężczyzn nie rozumie, ale kobietom też się chce i też mają ciśnienie na takie rzeczy. Problem jest taki, że to przegrywy robią z tego jakiś święty gral i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
subtelny-uczony-92: Niema sensu żebyś zadawał takie pytania, jest tyle możliwych odpowiedzi że tylko namieszają ci w głowie, jedyne co ci pozostaje to jeździć i obserwować, dzisiaj laski są wychowane na ph czy rd czy xv tak samo jak faceci jeżeli trafiła ci się taka amatorka to się ciesz XD.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz