Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #tinder #zalesie #logikarozowychpaskow

Co myslec o lasce ktora na 1 randce oferuje loda. Odwoze laske po radnce pod jej mieszkanie, a ona zanim wyszla z auta. Pyta sie mnie co bym powiedzial na to zeby mi zrobila loda.

A ja sie pytam tak tu w aucie?
No, bo mieszka z wspolokatorka
Wiec powiedzialem, to jak ci nieprzejezie ochota to nastepnym razem u mnie to mozemy zrobic.

Dlaczego pytam?
Bo zanim sie z nia spotkalem, pisalismy prawie miesiac ze soba, i rozmawialismy o seksie i ona mowila ze absolutnie na 1 randce niema takiej opcji, ze ona musi druga osobe poznac, zakochac sie, dla niej s--s to uczucie - okej, jestem takiego samego zdania.

Ale nierozumiem tutaj logiki jak mimo tych wszystkich rozmow, ona chce mi zrobic loda po 1 spotkaniu i to jeszcze pod blokiem.

Wiec niewiem czy trafilem na fajna laske czy jakiegos szona z wielkim przebiegiem i dyskoteka bakterii i wirusow w pochwie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91

• 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:
Dziś pewna 21 letnia dziewczyna zaproponowała mi s--s, w zamian za to miałem na wykopie, zareklamować jakiś płyń do mycia łazienki. Oczywiście odmówiłem, gdyż jestem osobą o wysokiej kulturze i silnej woli, tak silnej jak nowy Mr.Muscle, super silny, płyn do czyszczenia łazienki, o zapachu pomarańczy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Ja to w sumie kiedyś znałem laskę 2 godziny, była z moją kumpelą na zakupach no jakoś tak wyszło że kumpelą się zawinęła po 30 minutach a tej lasce zaproponowałem p--o, z godzinę później to ją w biały dzień na pniaku mlocilem w parku Śląskim xDD
Dzień później do niej napisałem i kolejny rok nic innego nigdy nie zrobiliśmy oprócz ruchania u mnie na chacie, w sensie nigdy nie byliśmy
  • Odpowiedz
Bo zanim sie z nia spotkalem, pisalismy prawie miesiac ze soba, i rozmawialismy o seksie i ona mowila ze absolutnie na 1 randce niema takiej opcji,

@mirko_anonim: gała to nie s--s( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim S--s na pierwszej randce nie zwiastuje dobrze, mam nadzieję że nie liczysz na dłuższą relację. Jeszcze jest druga kwestia - kiedy to facet krąży tematycznie wokół tego tematu, ale kiedy kobieta to proponuje - męski mózg automatycznie powinien odrzucić opcję "jakakolwiek relacja" na rzecz "b------o i nara". Jeżeli masz rozterkę to znaczy że rozważałeś tą pierwszą opcję a nagle mózg zaczął podpowiadać co innego. Trzymaj się intuicji - s--s na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Naprawdę dla niektórych szonów gała to nie s--s. Kiedyś na pierwszej randce laska też mi loda zaczęła robić, to sobie myślę, c--j wolę jednak poruchać. Wyciągam gumę, a ona, że nie, bo nie chce wyjść na łatwą ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Bo zanim sie z nia spotkalem, pisalismy prawie miesiac ze soba, i rozmawialismy o seksie i ona mowila ze absolutnie na 1 randce niema takiej opcji, ze ona musi druga osobe poznac, zakochac sie, dla niej s--s to uczucie - okej, jestem takiego samego zdania.

@mirko_anonim: shit test
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
subtelny-teoretyk-52:

Raz na mazowieckiej nabrzdyngolona w 3d laska sie potknela i wpadła mi w ramiona, powiedziała, ze ladnie pachne"

a czym wtedy pachniałeś?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jakim trzeba być kałmukiem, aby pisać o seksie xD

Jak to w ogóle wygląda? Piszecie, ze chce wam się r----ć? Co lubicie robić? Żałosne

Jesteś zdania, ze s--s tylko po zakochaniu i jak sie poznacie lepiej, a piszesz z dziewczyna z którą się nie spotkałeś o seksie i proponujesz gałe/s--s na drugiej randce xDDDD
  • Odpowiedz