Aktywne Wpisy
Hugolina +15
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
MistrzPatelnii +62
#zwiazki #tinder #zalesie #logikarozowychpaskow
Co myslec o lasce ktora na 1 randce oferuje loda. Odwoze laske po radnce pod jej mieszkanie, a ona zanim wyszla z auta. Pyta sie mnie co bym powiedzial na to zeby mi zrobila loda.
A ja sie pytam tak tu w aucie?
No, bo mieszka z wspolokatorka
Wiec powiedzialem, to jak ci nieprzejezie ochota to nastepnym razem u mnie to mozemy zrobic.
Dlaczego pytam?
Bo zanim sie z nia spotkalem, pisalismy prawie miesiac ze soba, i rozmawialismy o seksie i ona mowila ze absolutnie na 1 randce niema takiej opcji, ze ona musi druga osobe poznac, zakochac sie, dla niej s--s to uczucie - okej, jestem takiego samego zdania.
Ale nierozumiem tutaj logiki jak mimo tych wszystkich rozmow, ona chce mi zrobic loda po 1 spotkaniu i to jeszcze pod blokiem.
Wiec niewiem czy trafilem na fajna laske czy jakiegos szona z wielkim przebiegiem i dyskoteka bakterii i wirusow w pochwie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
Jakoś po 30 minutach zaczęliśmy się całować i ona sama sobie zaglądnęła jakiego mam i coś tam powiedziałem i zaczęła robić xDDD
@mirko_anonim korzystaj i tyle
@mirko_anonim: Bajki dla naiwniaków. xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: ja mam wysoki body count i nie jestem zbyt piękny, ale jakiś ruch średniawek jest w interesie. Nigdy wcześniej ani pozniej mi przypadkowa nie robiła w aucie (tylko
@uzyszkodniczka: jeszcze jakąś wenerę złapie xd