Aktywne Wpisy

Sonny86 +151
źródło: temp_file1501927544366908963
Pobierz
Co byście wybrali? Audi SQ7 2022 czy Q7 TFSI 2024? Oba z przebiegiem do 50k, cena do ~300k, na gwarancji producenta. Koszty utrzymania i ubezpieczenia w obu przypadkach są da mnie akceptowalne.
#samochody #motoryzacja #audi
#samochody #motoryzacja #audi

Czy w dobie rosnących cen mieszkań Łódź to takie złe miasto? Mieszkałem tu kilka lat, później kilka Wawa, kilka Wro i teraz znowu tutaj. W perspektywie ostatnich 10 lat Łódź bardzo się zmieniła na PLUS. Ceny mieszkań natomiast są o wiele bardziej przystępne aniżeli w innych dużych miastach.
Dane z Otodom na 02.10:
364 ogłoszenia nowych mieszkań z ceną za metr do 8600 (wydaje mi się że to rozsądna cena)
w tym 299 to mieszkania minimum 60m2 co już pozwala na ulokowanie rodziny.
Pracy nie brakuje ale to trzeba chcieć pracować a nie wyciągać łapę po 7k jak w Warszawce i tłumaczyć "To jest stolica. Tu trzeba godnie zarabiać"... Tiaaa. Trzeba mieć też coś do zaoferowania na rynku pracy (ʘ‿ʘ)
Ja sobie tutaj ułożyłem fajne życie, które nie przytłoczy mnie do tego stopnia żebym musiał rozpoczynać drugi etat itp
Nie rozumiem skąd ta nienawiść w kierunku tego miasta?
#nieruchomosci #nastart #patodeweloperka #kredythipoteczny #kredyt2procent #mieszkaniedeweloperskie
źródło: rere
Pobierz@PogromcaPISu: nie wiem, nie mieszkałem nigdzie indziej. ale Łodzi nie polecam, bo tu mieszkam ( ͡° ͜ʖ ͡°) w każdym razie wszystko o czym pomyślę zdaje się być lepsze niż Łódź, chyba że ktoś szuka turbo budżetowych nieruchomości, ale to jedyna zaleta
jak to szło w piosence pewnej łódzkiej kapeli:
@Parmenides69: "urodziłem się w Łodzi, nie w Nowym Jorku, moje miasto to syf"
@affairz: Czemu? Byłem kilka dni w Łodzi i nawet się dla mnie podobało