Wpis z mikrobloga

Najlepsza część follouta w którą grałeś i grasz, lub chętnie wracasz.

• Fallout 7.6% (10)
  • Fallout 2 23.5% (31)
  • Fallout 3 8.3% (11)
  • Fallout 4 16.7% (22)
  • Fallout: New Vegas 34.8% (46)
  • Fallout 76 9.1% (12)

Oddanych głosów: 132

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MoszeGad: Uwielbiam nv. Chciałem zagrać w f2, ale nie mogę ruszyć z progresem przez brak npc w vault city (nie mam żadnych modów). Wallace nie ma w budyneczku przed wejściem przez praktycznie całą dobę ( ͡° ʖ̯ ͡°).
  • Odpowiedz
niepopularna opinia pewnie, ale dla mnie fallout 1 przez klimat i zwięzłość, przeszedłem go znowu dość niedawno. miałem dwa podejścia do new vegas ale jest dla mnie za dużo wszystkiego, wątków pobocznych i rozpraszaczy, a nie lubię też się fokusować na samym wątku głównym bo mam fomo (z f2 miałem chyba podobnie ale grałem w to wieki temu). nie podoba mi się też wygląd f3/nv, zero mimiki npc-ów, sztywne animacje itd. te
  • Odpowiedz
Uwaga! Niepopularna opinia!
Osobiście wolę 3 i 4, a nv mnie zmulilo. Oczywiście 2 ponad to, ale to zupełnie inna gra. Teraz zaczynam męczyć London, więc jeszcze się nie wypowiadam.
Programy, zobaczymy. Stalker i metro bliższe memu sercu.
  • Odpowiedz
Przyznam się, że po Fallout 3 odświeżyłem sobie także ostatnio New Vegas i... dość mocno się rozczarowałem. Ot, główny bohater bez przeszłości i przyszłości, za duży świat pełen gór i bramek poziomowych, brak sprintu, bezsensowne ograniczenie poziomów i rozwijania postaci, koszmarna żółta kolorystyka, zbyt abstrakcyjna dla mnie frakcja Legionu, kłopoty z wczytywaniem zapisów, okrutnie zestarzała się grafika i tak dalej, i tak dalej. Być może upływające lata i F4 mnie zbyt mocno
binx - Przyznam się, że po Fallout 3 odświeżyłem sobie także ostatnio New Vegas i... ...

źródło: TowarzyszeFNV

Pobierz
  • Odpowiedz
@MoszeGad: Fallout 4 - ogromne mapy, ogrom lokacji, ogrom broni, budowanie osad, zaawansowana modyfikacja broni, muzyka.
Dla mnie ta część ma najwięcej zalet.
Fabuła jednak bardziej podoba mi się w Fallout NV.
  • Odpowiedz
@MoszeGad: New Vegas, nawet sobie ostatnio odpaliłem i mnie wciągneło na długie godziny, robiłem sobie questy itp. I popełniłem błąd i stwierdziłem "przejde Dead Money". Od tamtego czasu nie ruszyłem gry a Dead Money nie skonczylem.
  • Odpowiedz