Wpis z mikrobloga

Też macie f----z sprawdzania jak obecnie starzy aktorzy i aktorki wyglądali za młodu? Ja ostatnio się takiego nabawiłem i z racji, że zacząłem oglądać #ranczo to muszę powiedzieć, że z Michałowej to niezła laska była, a z Japycza (Jana) to w sumie czadzisko ( ͡º ͜ʖ͡º) (chociaż niestety on już chyba urodził się stary)
#glupiewykopowezabawy #seriale #netflix
a2t1 - Też macie f----z sprawdzania jak obecnie starzy aktorzy i aktorki wyglądali za...

źródło: temp_file6557555587434072526

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@a2t1: Wątków z życia Leona Niemczyka wystarczyłoby na 10 moich żywotów - chłop robił i spotkał chyba wszystko, co można było przeżyć w tamtych latach
  • Odpowiedz
@a2t1: ja mam taką cichą nadzieję, że jak miłośnicy kina klaskanego będą mogli zobaczyć, jak ich ulubiona aktorka wygląda obecnie po 20 czy 30 latach od nagrania filmu, to coś w głowie zaklika i liczba spermiarzy do onlyfansiar i innego badziewia spadnie
  • Odpowiedz
@a2t1: wysoce prawdopodobne, że zdjęcie Niemczyka, co wrzuciłeś na początku pochodzi z filmu Pociąg z 1959. Jest to jeden z moich ulubionych polskich filmów. Polecam wszystkim!
  • Odpowiedz
@salcefrytki opowiadała że w tych czasach występowała w ogólnopolskim festiwalu piosenki religijnej i nagrodę wręczył jej osobiście kard. Wojtyła, to było kilka lat przed jego wyborem na papieża. @a2t1 Japycz gdy podnosił upartyjnienie w wilkowyjskim PGRze i pokłócił się na dobre ze Stachem, tak że ten wyjechał do Szczecina oraz Michałowa przed ślubem z Michałem gdy rzucała oszczepem w LZS Wilkowyje.
  • Odpowiedz