Aktywne Wpisy
Drill90 +1
Patrząc na wymagania S.T.A.L.K.E.R.-a 2 zaczynam doceniać starą szkołę deweloperską, kiedy to twórcom zależało na tym, by ich gry docierały do jak największej publiki, a objawiało się to właśnie choćby w szerokich wymaganiach sprzętowych, dzięki czemu znacznie szersze gremium graczy mogło obcować z danym tytułem. To był taki ukłon w stronę tych, którzy nie mogli sobie pozwolić na super sprzęt, ale wciąż jednak cieszyli się z opowieści zawartej w konkretnej produkcji. Tak
charlie1919 +41
W tym ślubie od pierwszego wejrzenia irytuje mnie to że eksperci nie widzą w sobie ani krzty winy... zawsze potrafią mówić godzinami o zachowaniach uczestnikow ich emocjach, uczuciach itp., ale nigdy przenigdy nie ma z ich strony jakiejkolwiek refleksji "kurcze może źle ich dopasowaliśmy?" tak ciężko się przyznać do błędu szanowni eksperci?
Ile par pozostało w związku z tych wszystkich eksperymentów 1 na 10?
#slubodpierwszegowejrzenia
Ile par pozostało w związku z tych wszystkich eksperymentów 1 na 10?
#slubodpierwszegowejrzenia
#symulatory #lotnictwo
Dodatkowo wziąłem sobie od razu ten dedykowany damper (to ten siłownik zamontowany ukośnie na środku urządzenia). Nigdy nie miałem orczyka, zawsze latałem na joysticku ze skrętną osią (twist). Ale jak się ostatnio przeleciałem prawdziwym samolotem i dali mi popilotować to stwierdziłem że bez ogona ani rusz :D
Zrobiłem mały research i wg reddita ten model to jest GOAT jeśli chodzi o pedaly do latania. I
@adwersarz muszę w takim razie sprawdzić też pod xplane. Ale w FS lata się i tak bardzo fajnie :D