Wpis z mikrobloga

#izrael Ciekawi mnie ta wykopowa bezgraniczna miłość do Izraela. Nie dosyć, ze zatrzymywali wsparcie dla Ukrainy, dyrygowali sobie jak psami oficjelami z USA gdy chcieli wykupić systemy przeciwrakietowe dla Ukrainy. Przyjęli sporo ruskich i sporo ruskich ma korzenie żydowskie i do tej pory poza drogą dyplomatyczną nie wsparli Ukrainy. Oczywiście nie stoję za Iranem, bo gra z ruskimi, sprzedaje drony i mają powiązania z organizacjami terrorystycznymi, a więc niech się tam wzajemnie gruzują. Bawi mnie nazywanie tylko jednej strony konfliktu sojusznikami ruskich i kompletne wyłącznie mózgu gdy wspomina się o tym, że Izrael sobie współpracuje z ruską oligarchią. Bawi mnie też fakt, że p0lska jest tak słabym państwem, że trzyma żydowskiego ruskiego agenta, który urodził się w rosji i sobie śmigał na defilady militarne do moskwy i ma wyraźny problem z istnieniem naszego państwa i zapewne przekazuje informacje prosto do ruskich. Żeby wspierać jakąkolwiek stronę tego konfliktu to trzeba mieć nieźle pod sufitem.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ZuluScout: m0deracja kasuje wpisy, które w żaden sposób niczego nie naruszają, dzięki za zgłaszanie fanatycy narodu wybranego. Ale w sumie po akcji bronienia ruskich to w sumie wiadomo po jakiej stronie stoicie. Na pewno nie polskiej ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 3
@ZuluScout nie na wykopie tylko na mirko. Na głównej masz zupełnie inny obraz portalu, a mirko opanowane jest przez neuropkow z gwoździem wbitym w mózg. Izrael to zbrodnicze państwo na równi z Rosją.
  • Odpowiedz