Aktywne Wpisy
DwaJedenTrzy +85
Byłem u sąsiada na piwku, 2 miesiące temu się ze mnie śmiał że dalej mam kopciucha i wożę węgiel a on sobie zamontował pompę ciepła i nic nie musi robić. Wchodzę do niego a tam kaloryfery zimne, skręcone na 2, w kuchni tak zimno że musiałem siedzieć w kurtce. Pytam sąsiada co się dzieje a on do mnie że on lubi takie niskie temperatury :D
W końcu kiedy przeszliśmy do obalania 0.7
W końcu kiedy przeszliśmy do obalania 0.7
MrBeast +95
Pierwsze danie na wigilię zrobione XD
własny makaron i własny mak z bakaliami i miodem
#swieta #wigilia #bozenarodzenie #gotujzwykopem
własny makaron i własny mak z bakaliami i miodem
#swieta #wigilia #bozenarodzenie #gotujzwykopem
Możecie się nabijać z Warszawki ale uważam że przez natężenie ruchu i korki, warszawscy kierowcy całkiem sprawnie jeżdżą (mimo że zapieprzają).
Tak się ustawili kierowcy żeby przepuścić samochody z przeciwnego pasa ktory był zablokowany.
Jest w tym trochę racji.
Mi się po wawie jezdzi dobrze(pomijam jazdę o 16:00 itp xD). Musisz tylko wyznawać jedną
Jako ciekawostka to w Lublinie praktycznie w ogóle nie jeżdżą samochody na blachach LLU. Nie pamiętam kiedy widziałem auto na blachach LLU.
@hpiotrekh
dokładnie tak to wygląda. W---------z sie w 5 metrow miejsca na drugi pas wymuszając, ale za to szybko
Nie chodzi o takie coś. Tutaj normalnie ci sie ktoś w-------a przed maske jak tylko widzisz 5m i uważa że tam szybciej. O kierunku zapomnij. Drogi suv - prawdopodobienstwo sytuacji rośnie o 100%.
Może trochę sie zmienia na lepsze ale jazda tutaj to cały czas jungle adventure.
- siedzenie na dupie;
- świecenie długimi;
- jazda na centymetry przy korku;
- parkowanie, gdzie