Wpis z mikrobloga

Jaki ja jestem roztargniony, zastanawialem sie czemu nie mam dzwieku, a zapomnialem ze dzwiek mam przez DP z karty quadro i musze podlaczyc wtyczke do monitora a byla podlaczona do lapka. Blad naprawiony xD Dziala.( ͡° ͜ʖ ͡°) #inzynieria #gentoo #linux
Dobra cos piszczy, spocil sie przy kompilacji sdlmame, muze dac na chwile ctrl+z, schlodzic dziada, moze zjem kanapke w miedzyczasie. Mysle ze wiekszosc podstawowych komponentow mam, plus dzialajace zoptymalizowane minimalne KDE Plasma 6. A wszystko to po to zeby pograc sobie w 60fp w stare gry z automatow. Plus Windows mi bootowal co drugi raz i mialem dosyc, a #archlinux byl jakis taki nudny, nie dzialalo mi KDE, Gnome sie wieszalo, a na XFCE4 nie moglem zrobic Expose na hot corner xD
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@80kg: Profesjonalista ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pasjonat ( ͡º ͜ʖ͡º) Przez chorobe chwile nie dotykalem tematu i musialem zrobic porzadny distro hopping. Wymusilo to na mnie porzadny research tematu co robi ktora flaga, czemu co sie nie buduje, jak skonfigurowac zoptymalizowanego kernela. Takie sprawy.
  • Odpowiedz