Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +163
źródło: temp_file7695248311974440636
Pobierz
Duda Dudą, ale przypominam, że od trzech lat nieuchwytny jest Kamil Żyła, górnik, który zadźgał nożem dziennikarza TVN bzykającego mu żonę. Facet wsiadł w auto i tyle go widzieli. W sumie jak się wywali telefon, kartę, nie będzie latać samolotem, nie będzie zbyt towarzyskim, by zwracać na siebie uwagę, to można latami się gdzieś kitrać i nikt nie będzie wiedział.
#kamilzyla #tvn #limanowa #zbrodnia
#kamilzyla #tvn #limanowa #zbrodnia

#horror #czytajzwykopem #ksiazki
źródło: 1000008409
PobierzEdit: i Szatański pierwiosnek
tylko Mastertona tam brakuje, też był hitem kieszonkowych wydawnict
Jest jeszcze druga kupka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000008410
Pobierz:D
70 % czytałem ale niewiele pamiętam :) "Przyczajeni" pamiętam że spoko.
Jakoś w tamtym okresie spore wrażenie zrobiło na mnie też "14 obliczy strachu" Mastertona, miło wspominam
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka
Czekam aż skompletuję wszystkie tomy. Ale coś mi mówi, że jeszcze się sporo nabiegam po giełdach staroci. Niestety te pierwsze Ambery są dzisiaj w fatalnych stanach. Zawsze trzeba sprawdzać czy wszystkie kartki są.
A jakby ktoś chciał tą straszną mordę zobaczyć. To wygląda tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000008411
PobierzGiełdy staroci, antykwariaty i allegro
@kinson: Chyba wszystko z tego (Guya) mam i przeczytalem + wiecej, chociaz z Mastertonem to bardziej ubogo i musze cos dokupic. Kraby mialy lepsze i gorsze momenty, dzwon smierci byl dobry, chociaz Trzesawisko nr 1, nic takiego juz potem nie powtorzyl, moze to nostalgia, ale nie tylko, bo kilka razy przeczytalem w roznych okresach czasu. Najlepiej to mi sie zawsze czytalo w lato/jesien albo
@gram_w_mahjonga: potwierdzam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_20241002_105940
PobierzAle mi przypomnieliście. Moja przygoda z horrorami zaczęła się od Miasteczka Salem Kinga i tego wydania, pożyczonego od kuzyna, które jak widać mam do dzisiaj. Przeczytałam ją jak miałam jakieś 11-12 lat. Przez kilka tygodni zamykałam okno żeby nie weszły :)
A po pierwszym horrorze na VHS oglądniętym u sąsiadki przez miesiąc nie spałam na wznak - Koszmar z ulicy Wiązów.
źródło: IMG_20241002_114836
Pobierz