Aktywne Wpisy
Bobito +289
#golgif #mecz #fcbarcelona
Barcelona - Brest 3-0, Lewandowski po raz 101 w lidze mistrzów.
Mirror: https://streamin.one/v/b7523451
Barcelona - Brest 3-0, Lewandowski po raz 101 w lidze mistrzów.
Mirror: https://streamin.one/v/b7523451
picasssss1 +6
Cześć mam takie pytanie może ktoś dla mnie je wytłumaczy.
W Świdniku powstało coś rodzaju specjalnej strefy ekonomicznej, dzięki temu okolica zyskała nową drogę. Droga jak na nasze standardy nowa ponieważ ma niecałe 2-3 lata.
I tutaj kieruje swoje pytanie, co kierowało projektantami żeby umieścić na nowej drodze studzienki z prawej strony, gdzie dziennie jeździ kilkadziesiąt samochodów ciężarowych xD
Czy
W Świdniku powstało coś rodzaju specjalnej strefy ekonomicznej, dzięki temu okolica zyskała nową drogę. Droga jak na nasze standardy nowa ponieważ ma niecałe 2-3 lata.
I tutaj kieruje swoje pytanie, co kierowało projektantami żeby umieścić na nowej drodze studzienki z prawej strony, gdzie dziennie jeździ kilkadziesiąt samochodów ciężarowych xD
Czy
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie ma, wszystkie powyjeżdżały do dużych miast. Jestem raczej biedny więc w mieście wynajmując kawalerkę będę pewnie dziadowal, ale co zrobić. Czuję że życie przez palce ucieka, ale jeżeli serio teraz jest taka masakra ze znalezieniem normalnej kobiety w mieście to chyba lepiej zostać i wegetować na wiosce. Co myślicie?
Czy się męczę, czy pogoniłem, a może ja miałem to szczęście jedno na milion?
Zwyczajnie uważam, że kobiety to w większości prowadzą pasożytniczy tryb życia
To długoletnia obserwacja
Edit:
Albo to ja byłem chujkiem i mnie pogoniono, bo mieszkanie nie e było moje. Scenariuszy może być wiele
A jakieś konkrety wychodziły z takich akcji? Znalazłeś sobie dziewczyną lub miałeś segzy?
Dzięki.
Moja była powiedziała mi, że sekret mojej atrakcyjności to bycie innym w sensie, że choć mam "kapitalnie zarysowaną linię szczęki" to przede wszystkim np sposób poruszania się i "aura" jaka mnie otacza robi robotę. Do tego mam długie, gęste włosy i z jakiegoś powodu wszyscy biorą mnie za jakiegoś Hiszpana(poznałem wielu Hiszpanów i w ogóle nie wyglądam jak oni) plus jestem silny i to widać.
W praktyce ciężko powyższe
czyli to łatwe, ale szukać trzeba wszędzie xD
Duży deficyt kobiet jest w całej Polsce
@Maxior99: Dla mnie to jest niepojęte jak ty sobie nie możesz ogarnąć panny w takim dużym mieście, w porównaniu do mnie co mieszka na Wypizdowie górnym w Polsce B.
swoją sytuację to mogę zrozumieć, bo tu zostało mało kobiet ale twoją, no wprost nie mogę uwierzyć ¯\(ツ)/¯
Ja ogólnie jestem mocno przecięty z wyglądu - mam zakola, genetycznie skrajny ektomorfik i muszą sporo więcej wysiłku niż reszta wkładać na siłowni, w żarcie, a i tak widać, że ćwiczę jak ściągnę koszulkę i nigdy