Wpis z mikrobloga

#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie ma, wszystkie powyjeżdżały do dużych miast. Jestem raczej biedny więc w mieście wynajmując kawalerkę będę pewnie dziadowal, ale co zrobić. Czuję że życie przez palce ucieka, ale jeżeli serio teraz jest taka masakra ze znalezieniem normalnej kobiety w mieście to chyba lepiej zostać i wegetować na wiosce. Co myślicie?
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adamsowaanon skąd wiesz czy ktoś mnie szanuje w związku czy nie, wypowiedziałem się tylko co myślę o związkach Niewiesz jakie prowadzę życie.
Czy się męczę, czy pogoniłem, a może ja miałem to szczęście jedno na milion?
Zwyczajnie uważam, że kobiety to w większości prowadzą pasożytniczy tryb życia
To długoletnia obserwacja
Edit:
Albo to ja byłem chujkiem i mnie pogoniono, bo mieszkanie nie e było moje. Scenariuszy może być wiele
  • Odpowiedz
@Errad: To gratki stary - musisz być zatem kolesiem ze sporą atrakcyjnością pasywną, ale nie umiałeś pokazać na Tinderze. ;)
A jakieś konkrety wychodziły z takich akcji? Znalazłeś sobie dziewczyną lub miałeś segzy?
  • Odpowiedz
@wedkarz93:
Dzięki.
Moja była powiedziała mi, że sekret mojej atrakcyjności to bycie innym w sensie, że choć mam "kapitalnie zarysowaną linię szczęki" to przede wszystkim np sposób poruszania się i "aura" jaka mnie otacza robi robotę. Do tego mam długie, gęste włosy i z jakiegoś powodu wszyscy biorą mnie za jakiegoś Hiszpana(poznałem wielu Hiszpanów i w ogóle nie wyglądam jak oni) plus jestem silny i to widać.
W praktyce ciężko powyższe
  • Odpowiedz
A. Nie słuchaj się wykopów w tej kwestii bo tutaj ludzie siedzą często w swoich bańkach informacyjnych - brzydcy napaleńcy celujący w laski z topki albo nudni nerdzi bez grama wigoru którym każda laska będzie odmawiać.

B. Szukać w twojej sytuacji tak naprawdę trzeba wszędzie

czyli to łatwe, ale szukać trzeba wszędzie xD

C. Czasami, w specyficznych przypadkach to najpierw trzeba odnaleźć SIEBIE,
  • Odpowiedz
jestem z Wrocławia- jak nie jesteś Chadem to nie ma co liczyć na cuda ...

Duży deficyt kobiet jest w całej Polsce

@Maxior99: Dla mnie to jest niepojęte jak ty sobie nie możesz ogarnąć panny w takim dużym mieście, w porównaniu do mnie co mieszka na Wypizdowie górnym w Polsce B.
swoją sytuację to mogę zrozumieć, bo tu zostało mało kobiet ale twoją, no wprost nie mogę uwierzyć ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Errad: Kumam po prostu posiadasz cechy, które premiują Ciebie w realnym życiu. Natomiast jak zrobiłbyś sobie niezłe fotki i Instagrama (podróże), też byś tam zbierał żniwo. ;) Tak czy inaczej winszuję i gratulację. ;)

Ja ogólnie jestem mocno przecięty z wyglądu - mam zakola, genetycznie skrajny ektomorfik i muszą sporo więcej wysiłku niż reszta wkładać na siłowni, w żarcie, a i tak widać, że ćwiczę jak ściągnę koszulkę i nigdy
  • Odpowiedz
@KeepGoingBaby: sam czasami w to nie wierze- z gościa który potrafił kilka razy w tygodniu z roznymi dziewczynami się umawiać do gościa którego kobiety traktują jak śmiecia "bo 100 innych mam na Twoje miejsce "
  • Odpowiedz