Aktywne Wpisy

daeun +140
Byłem dzis z kobitą w Lidlu, zabrałem butelki które przez miesiac odkladalem w garażu. Całe dwa, duże czarne worki o pojemnosci 120L, praktycznie pełny bagażnik w turasie e46.
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
źródło: 1000054939
Pobierz
Vegasik69 +100
źródło: 1000017450
Pobierz

DISCLAIMER: Tego posta pisze natural i o naturalach. Rzeczywistość sterydziarzy jest zapewne inna. Nie dotyczy również ludzi prowadzonych przez jakiś trenerów czy coś.
Największe minusy pierwszej redukcji:
1. Nie masz wiedzy jak robić redukcję. To co wyczytałeś w Internecie to tylko teoria, a rzeczywistość często wygląda inaczej. Pierwsza redukcja jest tak na prawdę polem doświadczalnym dla ciebie.
2. NIe znasz swojego ciała jak zachowuje się na redukcji. NIe wiesz w jaki tempie poszczególne partie będą tracić tłuszcz. Dołujesz się, że jakaś partia idzie wolno. Boisz się, że nie uda ci się zrealizować celów i całe poświęcenie pójdzie na (pół)marne.
3. Twoja psychika na pewno ucierpi i wyjdziesz poobijany (ten punkt dotyczy wrażliwych ludzi, a nie bananowych dzieci którzy mają w życiu z górki czy po prostu mentalnych przygłupów)
4. Na pewno nie zrealizujesz swojego celu. Będziesz musiał w końcu odpuścić i w przyszłości spróbować ponownie, aby zrealizować ostateczny cel.
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim:
JPRDL!. Jak to szło "...łatwe czasy tworzą słabych ludzi...".
btw Co by to było, gdyby nie było bananowych dzieci, jaką kartą wtedy grać?
źródło: OP A
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Wolę wyglądać tak niż mieć +10-20kg i widoczny tłuszcz + bebzon
@chnibi: XDDDDD 140kg na klatkę, siad pełny przysiad 180/190kg, martwqy 180kg. Rzeczywiście słabe wyniki jak na ,,szczura''
Jeszcze raz ci napiszę, ja mam atletyczną, sportową sylwetkę, a nie kulturystyczną, czy jakiegoś strongmana
@chnibi: Tak tak, faktycznie nie powalają. Nie kompromituj się człowieku, bo p--------z totalne farmazony. To są wyniki lepsze od jakiś 90% mężczyzn
Wyglądam i wolę wyglądać tak jak po lewo, niż wygladać tak jak na prawo i w---------ć po 250 w martwym i ponad 200 w siadziae, ale dla was to tylko się liczą patrzę sylwetki sztuczne kulturystów i strongmanów z bebzonem w-------m
źródło: dfsdfsfsdf
PobierzNormalnego gościa, co sobie sam dla siebie ćwiczy, do jakiejś sekcji porównywać xDDDDD
Jeszcze ty może niedzielnego rowerzystę, do uczestnika tour de france zrównujesz, albo gościa, co sobie kopie na orliku, do piłkarzy z premier league
Ty cały czas piszesz w kontekście jakiś zawodów, ja piszę w kontekście normalnego chodzenia na siłownie i ogólnie sportowego stylu życia. Mam zajebistą sylwetkę i wyciskam grubo ponad 100kg na kaltkę, co jest wynikiem lepszym od większości mężczyzn na świecie.
źródło: temp_file1048760360074671001
Pobierz