Aktywne Wpisy
Lardor +167
Kupiłem sobie dzisiaj gruza z 1991 roku, jaram się jak głupi przyjechał nim na kołach 100 km czemu kupiłem? Kupiłem takie auto 1.9 diesel? Otóż to iż miasto w którym żyje wprowadzają SCT i nie wjadę Mazdą 3 z 2.0 benzyna tylko dla tego że jest z roku 2005 xd ten sam model z tym samym silnikiem z 2006 już wjedzie. Dla tego pierniczę robię opinię rzeczoznawcy i na legalu wjadę w
chybaDapi +262
Dostałem tę paczkę i nie mogłem uwierzyć własnym oczom… Ktoś zrobił dla mnie coś TAKIEGO 🥹❤️ Plusujcie, żeby każdy zobaczył, jakie cuda tworzy wykoPAKA!
#wykopaka
#wykopaka
I jakie dane wg. was są najwazniejsze w google analytics?
Pytam bo miedzy innymi takie pytania dostalem wczoraj na rozmowie kwalifikacyjnej na juniorskie stanowisko, a dzisiaj dostalem feedback, że "we have decided to focus on candidates with a stronger background in B2B marketing and more experience in utilizing analytical tools."
#marketing #marketinginternetowy #biznes
@essos: A kim są odbiorcy?
A co
@hoodoovoodoo: Oni działają w branży FinTech, udostepniajac swoją platforme do tradingu ktorą firmy mogą uzywac pod swoją marką, wiec na pewno brokerzy, a poza tym nie wiem kto jeszcze moglby byc odbiorcą.
@essos: No to trzeba przeprowadzić analizę, zobaczyć gdzie jest target i wybrać kanały pod względem zasięgu i budżetu.
Tak. W analyticsie możesz sprawdzić bardzo dużo rzeczy, łącznie np. ze sprzedażą w kanałach stacjonarnych, więc "najważniejsze" dane są inne dla działu marketingu, inne dla sprzedaży, inne
1. B2B sprzedające buty dla murarzy czy transakcje akwizycyjne huty stali w Chinach? xD
B2B nie jest jednowymiarowe. Piszesz o jakiejś platformie do tradingu dla brokerów, ale chyba sam nie wiesz co to w tym kontekście znaczy. Jacy brokerzy? To jest właśnie podstawa w B2B: zrozumienie produktu i klienta. Jeśli cykl zakupowy tej platformy wynosi np. 12 miesięcy, to działasz inaczej niż gdy wynosi 2. Choć aplikowałeś na juniora, więc
hmm, a moze chciala uslyszec cos w