Wpis z mikrobloga

Mireczki jaki #hosting polecacie lepszy niż CyberFolks też z panelem DirectAdmin? Współdzielony WWW+MySQL, Installatron, cron, backup codziennie.

CyberFolks mnie w-----a bo ciągle blokuje mi domeny z powodu infekcji na stronach. Nie pojedyncze pliki, tylko całe domeny, ubijając mi przy tym biznes.

#hosting #cloud #cloudhosting #serwer #server #serwery #servers #www #stronawww #webdev #webmastering #stronywww #pytanie
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lelkomtu: polecam euhost.co. To hosting pierwotnie stworzony z myślą o fotografach, ale ja trzymam na nim wiele stron klientów i swoich. Firma jest prowadzona przez Polaka, zarejestrowana w Wielkiej Brytanii. Serwery z mega konfiguracją, bardzo stabilne, do obsługi platforma PLESK. Nieco droższe, ale wydajność+stabilność na najwyższym poziomie.
  • Odpowiedz
@Lelkomtu: Jeżeli masz zawirusowane strony to chyba każdy hosting będzie zawieszał Ci domeny, ponieważ może to wpływać na działanie serwera np. nadmierne obciążenie czy wysyłanie spamu.
Najpierw zalecałbym Ci rozwiązanie problemu z zawirusowaniem, ponieważ to może wpłynąć również negatywnie na Twój biznes.
Przykładowo, gdy Twoja strona będzie służyła do wyłudzania danych.
  • Odpowiedz
CyberFolks mnie w-----a bo ciągle blokuje mi domeny z powodu infekcji na stronach.

@Lelkomtu: Ale rzeczywiście są tam infekcje, czy to jakieś fałszywe bloki?
  • Odpowiedz
@Lelkomtu: Cześć, zapoznaj się z naszą ofertą https://hostido.pl/polecam/WYKOP

Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) o tego najtańsze przedłużenia domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
Co do infekcji, podczas migracji automatycznie usuniemy większość infekcji a Twój hosting będzie chroniony w czasie rzeczywistym. Wielokrotnie podczas migracji od wspomnianego przez Ciebie operatora, usuwaliśmy kilkaset infekcji.

PS. Migrujemy bezpłatnie od
  • Odpowiedz