Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@RadoN na tym serverku co ja gram jest przebudowany całkowicie system itemkow, nie ma insurow, przebudowane skille, brak mounta w dungach, skille ktore kiedyś były useless są przebudowane. Możesz zrobic backstabbera i dobijac ludzi na low hp w dungu.
  • Odpowiedz
@Kopidlo: No ba tylko se przerwe dluzsza zrobilem po swiatecznym evencie, w ktorym jakis rogue zjeb zrobil mi pk i zwial z prezentem od mikolaja. To byl albo Outlands albo ktorys inny. Ostatnio mnie Shards of Britannia zaciekawila, ale weterani cos psiocza. Natomiast New Legacy Beta wyglada tez obiecujaco
  • Odpowiedz
@Kopidlo: nie no, nie widzę siebie już farmiącego itemki i ganiającego za noobami pod moongatem xd a crafterzy mają tam rację bytu? jakieś robienie bulków czy coś takiego? bo chętnie bym se wszedł na godzinę dziennie pokopać rudę na spokojnie
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@pepushe równe 30 mi gierke pokszal starszy o 5 lat brat, jako 10 letni gnojek slabo ogarniałem i głównie tamowalem konie i sprzedawałem pod bank brit albo zabijałem owce i robilem z wełny bandaze
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kczken w gildii od razu mi powiedzieli żeby robić crafterow bo niby jest z tego trochę kaski. Też patrząc na ruch na dc na kanałach crafterskich i handlowych myślę że crafterzy mają co robic
  • Odpowiedz
@Kopidlo: ja i tak bardziej pve/pvm tak ze tego, nie zwracam za bardzo uwagi na populacje, chyba, ze chce handlu itd, bo wiekszosc rzeczy to chyba dalej na ircu sie robi czy discord ;p w-----a mnie tylko, ze chyba nie da sie na ircu zamaskowac ip ;/
  • Odpowiedz
@Kopidlo: ja gralem przez kilka lat, 23 lata temu na uo.provector.pl - Clairs Lair - wspaniale czasy, najpiekniejszy okres w moim zyciu :D community to bylo cos niesamowitego.

Pamietam jak nakradłem dywany z siedziby głównej najmroczniejszej gildii Arawn, bo nie zestackowano z podłogą i potem wydali na mnie list gonczy na forum :D
Pamietam jak gralem magiem/krawcem i przywoływałem owce, z których goliłem wełne, zeby potem szyć z nich ubrania i
  • Odpowiedz
A ktoś chciałby po testować mój projekt? Tworzę sobie hobbystycznie serwer luźno oparte o standardowe uo ale z kilkoma różnymi dodatkami., pomysły zaczerpnąłem z BG i ogólnie dnd. Głównie po to aby trochę bardziej podkręcić RPG w tą właśnie stronę.
  • Odpowiedz
razem ze mną cała jedna :d Serwer nie rusza, nie mam www nawet :D Ale jest ClassicUO więc sama gra śmiga w 60fps :D bardziej chodzi mi o to żeby ktoś potestował co nieco itp :D
  • Odpowiedz