Wpis z mikrobloga

@andbatros: z dwojga złego to już wolę kulturalnego pana żula pod sklepem niż rozwydrzone bachory i ich durnych rodziców co nie kontrolują swoich gówniarzy i tego co kupują. Aczkolwiek te małpkosoczki to bardziej dla normictwa
  • Odpowiedz
@andbatros: Mam wrażenie, że te alkotubki to triggerują ukrytych albo byłych pijaków. Normalny człowiek na takim dziale nawet nie spojrzy na butelki wódki, po prostu przejdzie dalej (np w Lidlach dział z alko jest w ciągu kolejki do kas samoobsługowych). A ukryty chlor będzie kręcił o to aferę. Analogiczna sytuacja jak z tymi konserwatywnymi posłami drącymi mordy o moralność, których potem znajdują w klubach gejowskich.
  • Odpowiedz
Mam wrażenie, że te alkotubki to triggerują ukrytych albo byłych pijaków. Normalny człowiek na takim dziale nawet nie spojrzy na butelki wódki, po prostu przejdzie dalej (np w Lidlach dział z alko jest w ciągu kolejki do kas samoobsługowych). A ukryty chlor będzie kręcił o to aferę. Analogiczna sytuacja jak z tymi konserwatywnymi posłami drącymi mordy o moralność, których potem znajdują w klubach gejowskich.

@Sathanas_Gloriam: dokładnie to xD Jestem 99%
  • Odpowiedz
A mi się wydaje, że to kolejny temat zastępczy.

@andbatros: przecież to ludzie podnieśli i nagłośnili temat i zaczęli dyskuje w Internecie, a dopiero póżniej podłapały media a na końcu politycy, to jak temat zastępczy?
  • Odpowiedz