Aktywne Wpisy
thesis +17
Czy to dziwne że mając 20 lat jaram się minivanami jak jakiś ojciec rodziny? Takim space starem z 1998 mógłbym jeździć bardzo chętnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
janek_kombajnista +733
Zaplusuj ten młyn na powietrze z 1.9tdi, a w tym tygodniu nie rozleci ci się dwumas.
#zebroplusy #pdk
#zebroplusy #pdk
#dziewczyna #nfw #julia #marcelina #samobojstwo
Natomiast jak posłuchałem jej wypowiedzi... dios mio, ta dziewczyna jest na granicy upośledzenia umysłowego.
Stalkowanie tej dziewczyny to jest dalsze rozkręcanie karuzeli s----------a.
Tu trzeba jakoś pomóc ofiarom bullingu a nie z widłami i pochodniami iść po jakiś retardów.
Nie jednokrotnie to powtórzy. To dla niej Over i jeszcze o tym nie wie.
@ktpzbynio: a ja nie uważam. S----------a nie uleczysz s-----------m.
W miejscach gdzie wszyscy dają wszystkim nauczke za wszystko nie jest lepiej, jest tylko bardziej gównianie.
Komentarz usunięty przez autora
@ktpzbynio: przecież ty nie wiesz kto po kim jechał to jakiej podstawie będziesz wiedział kogo prześladujesz?
@Glikol_Propylenowy: z pewnością nie stałbym się zwolennikiem więziennictwa z ameryki łacińskiej albo rosji
Nie uważam że należy pobłażać przestępcom. Uważam - w tym konkretnym przypadku - że "sprawiedliwość" nafurana amfą i nosząca ortalion nie niesie niczego dobrego.
Jestem zwolennikiem pragmatycznych rozwiązań. Nigdy w życiu nie widziałem żeby pobicie jednej patoli przez drugą
Ta dziewczynka to patola. Ta dziewczynka prawdopodobnie ma fas. Ta dziewczynka ma niską inteligencje i zerowy kapitał kulturowy.
Stawiam dolary przeciw orzechom że była bita od wczesnego dzieciństwa. Że widziała bicie innych, dużo bicia. Czy to ją usprawiedliwia? Nie. To wyjaśnia, dlaczego jedyną formą interakcji z innymi ludźmi jest dla niej p-----c. Ten kto
Karą za jej zachowanie powinien być wyrok sądowy, zależnie od tego jak zakwalifikowane zostanie jej zachowanie. Może uda się coś przyklepać z art 151 KK
@ktpzbynio:
Być może ktoś chociaż chwilę zastanowi się nad tym co piszesz