Aktywne Wpisy

Lujdziarski +172
Mój kolega z szkoły, w piątek czy w czwartek wyszedł z więzienia. Miał 4k PLN, które przelewała mu matka jak siedział w zakładzie karnym.
Matka, która z nim "kontaktu" nie chce mieć. Dzisiaj mamy środe, już jest bez kasy xD Debil zamiast zainwestować przynajmniej w pokój na miesiąc poszedł w melanż. Napisałem mu, że szkoda życia na takie akcje, a łeb "JA TAM LUBIE SIĘ ODCHAMIĆ" No k---a debil xD
Przecież gdyby
Matka, która z nim "kontaktu" nie chce mieć. Dzisiaj mamy środe, już jest bez kasy xD Debil zamiast zainwestować przynajmniej w pokój na miesiąc poszedł w melanż. Napisałem mu, że szkoda życia na takie akcje, a łeb "JA TAM LUBIE SIĘ ODCHAMIĆ" No k---a debil xD
Przecież gdyby

julia-kuterska +133
Uważam że jest to chore. Kobieta nagrywa filmy na temat jakie jedzenie robi staremu do pracy na 12h. No i to nie jest chore. Chore jest to że w komentarzach pełno wypowiedzi typu "on cię wykorzystuje" "a co mąż kaleką że se jedzenia nie umie zrobić?" "Wyszłaś za p---e co nie ma rąk to musisz mu obiadki robić jak dla dziecka". To straszne że jak jedna osoba dba o drugą w związku

Był ktoś na Fuerteventura/Teneryfa warto wybrać się tam na urlop 10-12 dni ? Zależy mi przede wszystkim na aktywnym spędzaniu czasu (zwiedzanie itp). Jak na tych wyspach jest z bezpieczeństwem?
#fuertaventura #teneryfa #wakacje #wczasy #urlop #wyspykanaryjskie
Madera jest super jak lubisz kontakt z naturą, ma bardzo dużo szlaków
Na Teneryfie oprócz aspektów przyrodniczych (Teide i teren wokół, góry Anaga, klify Los Gigantes, Masca, Punta Teno) są jeszcze całkiem sympatyczne miasta. Na Maderze takich miast za bardzo nie ma, jest Funchal tylko, reszta jest maleńkich, bez ciekawej architektury.