Wpis z mikrobloga

Cześć. Dawno mnie tu nie było ale kilka osób mi napisało że warto to wstawić więc wrzucam. Dziś został otwarty ostatni fragment drogi S61 w Polsce czyli obwodnica Łomży. Udostępnienie tego fragmentu to ogromna zmiana w transporcie w tej części kraju. Zapraszam na materiał w którym omówiłem wiele kwestii odnośnie S61 jak i całej ViaBaltica. Film został podzielony na 4 części - W części 1 omawiam fragment który dziś został otwarty, w części drugiej przedstawiam cały przebieg drogi ekspresowej S61 w Polsce, w części trzeciej opowiadam jak idzie budowa lub przygotowania do budowy trasy Via Baltica w Estonii na Łotwie i na Litwie. Pod koniec filmu kilka zdań na temat Rail Baltici.

https://wykop.pl/link/7555255/zostal-otwarty-ostatni-fragment-drogi-s61-w-polsce

@Stitch @wsinogaszszlaja, @soadfan, @Plutonium, @v-tec, @R2D2_z_Sosnowca, @size, @koszyn, @SzubiDubiDu, @arcypatelniagrozy, @jarezz, @ksab, @Kasiolek, @sztuczny_inteligent, @czarlipe, @valencianista, @werfogd, @wykoprock, @kibellos, @Itun, @producent_smogu, @ZlodziejBilonownic, @KurczakPozogi, @Nihad_Kantic, @Ozero, @0macias0, @p98, @wazowskimike, @mozzq, @emdey, @FreszuJestem, @Voobo, @PepeXD, @krystian9330, @holpaw, @marek_antoniusz, @gileski, @paqw, @sipcabej, @thomansinho, @szele, @PaprykarzXL, @Jastett, @xolur, @JcL, @rybak_fischermann, @Gorzki_stulejarz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rusonaldo pozdrawiam kolegę, rzadko kumam na SSC, ale chyba już się nie udzielasz? Nie rzuciły mi się w oczy twoje posty przynajmniej. A stamtąd Cię znam kolego, i uwielbiałem czytać twoje posty w latach 2009-2012
  • Odpowiedz
  • 4
@m4kb0l Do maja pewnie termin kontraktowy, zazwyczaj przedłużany. Teraz puścili ruch po jednej jezdni przez most, z drugą jeszcze im zejdzie
  • Odpowiedz