Aktywne Wpisy

klaudia-hadalala +299
Dziś mija dokładnie 25 lat od premiery „Kinematografii” Paktofoniki. 💿
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
źródło: IMG_4939
Pobierz
anoysath +57

A co trzeba zrobić? Zbieramy piłki (punkty) – wystarczy zarejestrować się, obserwować konto na Twitterze, być aktywnym na Telegramie, no i można zaprosić znajomych, żeby odblokować jeszcze więcej bonusów.
Grasz, robisz zadania i zbierasz nagrody. Proste! 🏅
Airdrop zaczął się 24 września i jeszcze trwa, więc warto się załapać. Jeśli szukasz szczegółów albo chcesz wiedzieć, jak to dokładnie działa, to wpadaj na oficjalne kanały gry! 💥
Nie jestem fanem gier tap-to-earn, bo uważam to za stratę czasu, ale postanowiłem w tej spróbować z kilku powodów, a mianowicie:
- LEGENDARNE UNIWERSUM O KTÓRYM DOWIEDZIAŁ SIĘ NAWET MAŁY CHŁOPIEC Z POLSKI (JA) I OBEJRZAŁ PARE ODCINKÓW W DZIECIŃSTWIE. W AZJI TE ANIME JEST POPULARNE DO TERAZ
- AMBASADORZY: ANDRES INIESTA I YUTO NAGATOMO, CZYLI UHONOROWANI WIELOMA NAGRODAMI PIŁKARZE ⚽
- MOCNE FIRMY Z BRANŻY BLOCKCHAIN STOJĄCE ZA PROJEKTEM TAKIE JAK OKX (DUŻA GIEŁDA KRYPTOWALUT) CZY ANIMOCA BRANDS
Zobaczymy ile uda się zgarnąć z 500,000 tokenów $TSUBASA! 🎮
Link do gierki na Telegramie: https://t.me/TsubasaRivalsBot/start?startapp=inviter_id-5037124270
P.S: Na Instagramie codziennie dodaje "daily combo" z gry za które zgarniamy 5M punktów
#captaintsubasa #rivals #airdrop #gryblockchain #playtoearn #crypto #ethereum #grymobilne #airdrop2024 #tsubasa #gaming #wykop
źródło: photo_2024-09-30_17-24-34
Pobierz@ZarobionyGracz: ja jestem papieżem
A jaranie sie tsubasą byli modne ćwierć wieku temu
oraz
Komentarz usunięty przez autora
Captain Tsubasa Rivals: https://tsubasa-rivals.com
Komentarz usunięty przez autora