Wpis z mikrobloga

Hej, jeśli jesteś fanem Kapitana Tsubasy albo interesują Cię airdropy, to teraz masz świetną okazję! Właśnie ruszył airdrop w grze Capitan Tsubasa Rivals, w którym do zgarnięcia jest 500,000 tokenów $TSUBASA. 💸

A co trzeba zrobić? Zbieramy piłki (punkty) – wystarczy zarejestrować się, obserwować konto na Twitterze, być aktywnym na Telegramie, no i można zaprosić znajomych, żeby odblokować jeszcze więcej bonusów.
Grasz, robisz zadania i zbierasz nagrody. Proste! 🏅

Airdrop zaczął się 24 września i jeszcze trwa, więc warto się załapać. Jeśli szukasz szczegółów albo chcesz wiedzieć, jak to dokładnie działa, to wpadaj na oficjalne kanały gry! 💥

Nie jestem fanem gier tap-to-earn, bo uważam to za stratę czasu, ale postanowiłem w tej spróbować z kilku powodów, a mianowicie:

- LEGENDARNE UNIWERSUM O KTÓRYM DOWIEDZIAŁ SIĘ NAWET MAŁY CHŁOPIEC Z POLSKI (JA) I OBEJRZAŁ PARE ODCINKÓW W DZIECIŃSTWIE. W AZJI TE ANIME JEST POPULARNE DO TERAZ

- AMBASADORZY: ANDRES INIESTA I YUTO NAGATOMO, CZYLI UHONOROWANI WIELOMA NAGRODAMI PIŁKARZE ⚽

- MOCNE FIRMY Z BRANŻY BLOCKCHAIN STOJĄCE ZA PROJEKTEM TAKIE JAK OKX (DUŻA GIEŁDA KRYPTOWALUT) CZY ANIMOCA BRANDS

Zobaczymy ile uda się zgarnąć z 500,000 tokenów $TSUBASA! 🎮

Link do gierki na Telegramie: https://t.me/TsubasaRivalsBot/start?startapp=inviter_id-5037124270

P.S: Na Instagramie codziennie dodaje "daily combo" z gry za które zgarniamy 5M punktów

#captaintsubasa #rivals #airdrop #gryblockchain #playtoearn #crypto #ethereum #grymobilne #airdrop2024 #tsubasa #gaming #wykop
ZarobionyGracz - Hej, jeśli jesteś fanem Kapitana Tsubasy albo interesują Cię airdrop...

źródło: photo_2024-09-30_17-24-34

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@elementarz1 Dlaczego udajesz że nic po tym zdaniu nie napisałem, wyjaśniłem dlaczego spróbowałem w tą grę mimo, że na ogół takie klikalki są upodlające 😄 A jeśli chodzi o jaranie się Tsubasą, no to myślę, że mówisz tylko i wyłącznie za siebie, każdy ma jakieś ulubione uniwersum i w przypadku Tsubasy takich ludzi też nie brakuje
  • Odpowiedz
@elementarz1 no stary to już jest trochę niepoważne xd skoro robią grę to chociażby dla samego zysku twórcy zbadali rynek i jakiś odbiór musiał być, jakby nie było to by postarali się o licencję dajmy na to Naruto. Nie będę szukał Ci fanpagów czy innych takich, bo to tego typu sytuacja co dajmy na to takie Yu-gi-oh, niby karcianka zapomniana ze starych czasów a dalej zapaleńcy potrafią się spotkać i zrobić
  • Odpowiedz
@elementarz1 Nie no, to jest gierka telegramowa, nie wymaga dużych zdolności i wiedzy do jej stworzenia… trochę jak memecoiny sukces polega na zebraniu jak największego community. To jest ryzyko, to nie jest nic nowego że twórcy coś tam gdzieś ukryją… to jest RYZYKO, albo podejmujesz je albo nie. Jeśli community będzie silne to token będzie coś wart, tak jak na przykład $DOGE, wiadomo że ten $TSUBASA to nie jest kolejny bitcoin.
  • Odpowiedz
@elementarz1 Nie, piramidy finansowe nie działają tak, że ktoś wypuszcza produkt na rynek (token) i próbuje zebrać jak największe community wokół niego by ten produkt miał wzięcie. Grając w tą gierkę nie inwestujesz nic poza swoim czasem, to nie jest piramida finansowa
  • Odpowiedz
@elementarz1 Ale czaję czaję o co Ci chodzi i powiedzmy, że rozumiem. To co robię to dość niezdrowe podejście do gamingu, bo szukam tylko zarobku w tej grze, czasami udaje się czasami nie… to nie jest dla wszystkich, ale ja robię to świadomie. Co innego jeśli chodzi o pełnoprawne gry takie jak Illuvium czy RavenQuest, których jestem fanem również pod względem rozgrywki, a co innego jakieś popierdółki na telegramie tap to
  • Odpowiedz
@ZarobionyGracz: utworzyłeś profil gracza jakbyś miał jakiś cudowny system na zarabianie dużych pieniędzy ale tracisz na autentyczności promując projekty z fejkowymi współpracami, ktoś kliknie kiedyś w twoj reflink i dostanie wysypki. Ty jako anonim masz w dupie czy ktoś straci swój czas czy nie, a sam nie poswiecasz swojego na risercz, ważne że wpadnie grosz, co, frajer się nabierze, naklika, zarobi ci kolejnego grosza, może sam znajdzie innego frajera... od
  • Odpowiedz
@elementarz1 Nie udaje że mam jakiś cudowny system chłopie, jakbym miał cudowny system to bym po prostu siedział inwestował, a nie klikał i próbował coś bez inwestowania zarobić. Wynajduje gierki/projekty z airdropami i je udostępniam, komu kurna krzywdę robię, każdy umie czytać, każdy ma sam paluszki i sam może reaserch zrobić w tym przypadku wpisać w Google „Captain Tsubasa Rivals” i mu wyskakuje. Zrobiłem błąd, że nie dałem linku do strony
  • Odpowiedz