Wpis z mikrobloga

Wykop blokuje dodanie linku YT filmu z kanału o globalnym zasięgu (6,7 mln subów, znany kanał) z reportażem o polskiej granicy i po prostu realiach (pozytywnych) życia w Polsce. Nie ważne jaki doda się link czy dostępny od razu czy generowany przez "Udostępnij".

Ciekawe co się stanie gdy dodam go tutaj. Nie pokazuje duplikatów, pierwszy raz widzę taki komunikat.
Film: https://www.youtube.com/watch?v=u6Q5DJTDyoQ
Przerażające jeśli faktycznie prewencyjnie cenzurują aż tak.

Nigdy w życiu nie głosowałem na PiS ani Konfederację i Tarczyńskim normalnie też sie brzydzę ale bez najmniejszej wątpliwości przyznaję że WSZYSTKO co tu wprost porusza i pokazuje jest absolutną prawdą.
Pełen podziw za zorganizowanie wizyty tego youtubera, już subskrybowałem i znałem i co jak co ale takie podejście do nagłaśniania problemów globalnie jest mega skuteczne.

#polityka #afera #imigranci #wojna #media #ciekawostki #reportaz
Saeglopur - Wykop blokuje dodanie linku YT filmu z kanału o globalnym zasięgu (6,7 ml...

źródło: Screenshot 2024-09-30 152448

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Saeglopur: po prostu tak działa. Ja też chciałem wrzucić neutralny artykuł z Pb i mi to wyskoczyło i nic nie pokazało. Poszukałem na tagach i faktycznie ktoś ten artykuł wcześniej wrzucił.
  • Odpowiedz