@kakagonzalez: jak dla mnie wszystkie słabiutkie...już wolę podjechać do abu w bochni. Niektórzy narzekają, ale jak dla mnie tam jest dobra jakość warzyw, mięso nie wydaje się być mielonką i jest dobrze doprawione , czasami buła może być mniej dopieczona ale poza tym to git i nie nawalone sosów. Na pewno mi smakuje bardziej tam niż wyhajpowany np pod 13stką w krakowie..może jestem jakiś spaczony ale jadłem większość kebsów w
@fff112 @kakagonzalez pod 13 jest całkiem dobry, ale to prawda, że w Brzesku nie zjesz nic ciekawego. Abu w Bochni będzie lepszym wyborem, ewentualnie coś w Tarnowie.
@ksy3: pod 13 jak dla mnie i jak w większości tych craftowych mięso jest strasznie drobno ciachane, a powinno być bardzo grubo właśnie bo ginie w sałatkach i sosach. Dlatego mówię...w Polsce to spolszczone kebsy są...nawet przyprawy inne mają..
@fff112 powiem Ci, że za najlepszy w pl uznaję Krasz z Poznania (po sąsiedzku z kamienicą od wybuchu). Kiedyś wracając z Gdyni do Krakowa specjalnie dołożyłem parę km aby sobie tam zjeść. Polecam. Co do dużych kawałków mięsa, to masz rację, tak powinien prawdziwy kebs wyglądać, ale Polki wolą drobno pokrojone. Z kebsów do polecenia, to jeszcze armeński grill (na węglu) w budzie na rynku Bałuckim w Łodzi (wejście przez parking
Hej, gdyby komuś rzucił się w oczy taki wózek na jakimś targu albo OLX to dajcie znać bo został dziś skradziony z naszej klatki. Chyba mamy powrót do lat 90-tych
Filmik z #p0lka tak się wybił, że widać tylko komentarze kobiet z trzeciego świata xD Są w szoku, że można zaliczyć 7 facetów w wieku 21 lat w tym dwa razy zdradzić
Który kebs w Brzesku jest teraz najlepszy? poważnie zostaje u Pajdy?
Co do dużych kawałków mięsa, to masz rację, tak powinien prawdziwy kebs wyglądać, ale Polki wolą drobno pokrojone.
Z kebsów do polecenia, to jeszcze armeński grill (na węglu) w budzie na rynku Bałuckim w Łodzi (wejście przez parking